Informatiemarkt in de tuin van Gouverneurshuis

Foto: Gouverneurshuis

De Vesting presenteert op zondag 2 juli een informatiemarkt van 13.00 uur tot 16.00 uur In de tuin van het Gouverneurshuis Putterstraat 14. Op deze markt kunt u kennis maken met meer dan 20 organisaties uit de Vesting.

U bent van harte welkom om te kijken en te ervaren of er iets voor u bij is. Als deelnemer, als bestuurslid of als vrijwilliger. Of gewoon even ervaren wat er voor u wordt georganiseerd. Er zijn optredens, proeflessen en er zijn activiteiten -en een ijsje- voor kinderen.

Deze organisaties zullen aanwezig zijn om kennis mee te maken:
Licht op de Vesting, De Moriaan, Kunstvesting Heusden, Creatief Centrum Heusden, Blasius Gilde, Bewonersvereniging, De Wallenloop, Heemtuin de Meulenwerf, Het Nut, Activiteiten-comité, Wat Bezielt Heusden, Yoga, Pilates, Het Gouverneurshuis, Regionaal Bureau voor Toerisme, Stichting Vestingstad Heusden, Het Ravelijn, Senioren Sociëteit, Huize St. Anthonis, Carnavalsvereniging, Speelweek Heusden, Heusdense Molenaars, de Wereldwinkel, Beleven in de Vesting en Candlelightshopping.

Op de hoogte blijven? Kijk op BUURBOOK, de gratis app van onze “digitale vestingkrant”. Scan de code hieronder om eenvoudig een account aan te maken.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen