Harmonie Drunen ‘Meet & Greet’

De vereniging Harmonie Drunen is een 181 jaar ‘jonge’ en springlevende muziekvereniging en telt ruim 160 leden. Zij spelen o.a. in het Symfonisch Blaasorkest Drunen, de Slagwerkgroep Drunen en het Poporkest Mixed Up.

Harmonie Drunen heeft ambities en de missie is helder: we willen op een hoog niveau muziek blijven maken voor een breed publiek. Zo laten we ons culturele erfgoed voortbestaan. Dat gaat niet vanzelf en daarom hebben we een talentenplan ontwikkeld. Ons doel is dat onze leden – van jong tot oud en van startend tot ervaren – zichzelf muzikaal blijven ontwikkelen.

Om de ambities waar te kunnen maken is er een belangrijke financiële pijler: de ‘Club van 100’ van de Harmonie Drunen. Begin dit jaar is deze ‘Club van 100’ nieuw leven ingeblazen en het gaat goed met deze ‘club’. Inmiddels is zij in een paar maanden gegroeid naar 80 leden. Wat Harmonie Drunen bij deze ‘club’ belangrijk vindt, is dat de leden elkaar kunnen ontmoeten. Niet alleen bij de concerten maar ook bij speciale voor hen georganiseerde bijeenkomsten.

Afgelopen woensdag 22 mei was er een zeer bijzondere ontmoeting. Een meet & greet met het Symfonisch Blaasorkest Drunen. Het werd een unieke ervaring. Onder enthousiaste begeleiding van de dirigent Johan Smeulders, maakten de leden van de ‘Club van 100’ een wel heel speciale repetitie van het orkest mee. Gezeten tussen en rondom het 80-koppige orkest kon men ervaren wat het betekent om onderdeel uit te maken van het orkest en wat het betekent om zo’n orkest te dirigeren. Uit de enthousiaste reacties na afloop bleek wel dat deze ‘meet & greet’ voor herhaling vatbaar is. En dat zou zo maar kunnen. Harmonie Drunen bestaat immers niet alleen uit het Symfonisch Blaasorkest.

Meer informatie over deze Club van 100 of aanmelden: https://www.harmonie-drunen.nl/clubvan-100 .

De foto’s zijn gemaakt door Roland van Riel

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen