Jaarlijks duinenwandeling door de Drunense Duinen met Zonnebloem Drunen-Elshout

Foto: Zonnebloem

Tweemaal per jaar organiseert de Zonnebloem Drunen-Elshout een duinenwandeling voor haar gasten door de Drunense duinen. Woensdagmiddag 23 mei zaten er weer zo’n 15 gasten klaar in een rolstoel om door vrijwilligers over het fietspad van De Drie Linden naar De Rustende Jager geduwd te worden. Het weer was redelijk, in ieder geval was het droog en allen genoten van het uitzicht.

Daar aangekomen kregen alle deelnemers koffie of thee met een lekker gebakje en voor de liefhebbers een toetje slagroom. Dit keer namen ook drie deelnemers met een scootmobiel deel en zij reden met een begeleider door naar Bos en Duin, waar een prachtig uitzicht is over de duinen. Door de vele regen van de afgelopen tijd zijn in de droge duinpannen nu zelfs enkele “meren” ontstaan.

Op de terugweg naar Giersbergen was er een spreekwoordenquiz georganiseerd, waarbij soms hilarische antwoorden kwamen. Met een drankje naar keuze werd deze geslaagde middag tot ieders tevredenheid afgesloten.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen