Chantemble voor de derde keer naar Middelburg VÓLKoren

Foto: Chantemble

Zanggroep Chantemble neemt voor de derde maal deel aan het grootste en leukste koorfestival in Zuid-West Nederland Middelburg VÓLKoren. In 2017 en 2018 nam de zanggroep al deel.

Dit was zo goed bevallen, dat ze zich hebben laten inschrijven in 2020 en 2021. Echter vanwege Corona gingen deze edities niet door. Voor dit jaar schreef Chantemble zich weer in en werd ingeloot.

Op zaterdag 1 juni komen 93 koren zingen in Middelburg. Er zijn 29 plaatsen waar koren optreden. Chantemble zingt op deze zaterdag tweemaal in het Theaterproductiehuis Zeeland en wel om 14.15 en 15.45 uur. Het optreden duurt 30 minuten. Het koor zingt een zevental liederen uit haar repertoire, zoals Turn Turn Turn, Amigos para siempre, Als het golft.

Op het einde van de middag gaat het koor door naar een kleine camping, waar verschillende leden dit weekend kamperen. De dag wordt afgesloten met een barbecue.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen