De laatste voorbereidingen voor het Kuijksweekend

05 jun , 11:00 Nieuws
wgz 6487
De organisatie van het Kuijksweekend is druk met de laatste voorbereidingen voor de 2e editie van het Kuijks Weekend (28 t/m 30 juni) Dit jaar is net weer wat anders dan vorig jaar; maar minstens net zo leuk en gezellig of zelfs nog leuker en gezelliger.
Dit jaar is er weer een leuk programma...
Op vrijdag 28 juni Feestavond (m.m.v. de liveband TILT en Henk Bernard; kaartjes zijn nog verkrijgbaar via www.kuijksweekend.nl
) Op zaterdag 29 juni een spectaculaire Willy Naessens Zeskamp, met in de avond een hilarische Playbackshow (het beloofd een waar spektakel te worden) ( Aanmelden kan nog. er is nog ruimte voor enkele (jeugd)teams) (Aanmelden kan via [email protected] )
playbackshow kuijks weekend 14
Op zondagochtend 30 juni is er voor de medioren en senioren eerst een viering in de kerk van Nieuwkuijk (m.m.v. het zangkoor Switch en het St Joris Gilde Nieuwkuijk, met aansluitend koffie en worstenbrood (hier dient men zich voor aan te melden) in de tent. Daar gaan de decibellen vanaf 11.00 uur ook een muzikaal optreden verzorgen.
Vanaf 11.00 uur begint dan ook de gezellige Jaar, Snuffel en Kleedjes markt (gratis entree), ook is er 's middags muziek, optredens van Kaai Gezellig en The Motion Creator en de F1 van Oostenrijk op groot scherm in de tent en vanaf 17.30 uur een heerlijke DorpsBBQ met afsluitend een gezellige afterparty.
Dus al met al een gevarieerd programma en hopelijk voor ieder wat wils... Ook in het kader van het jaarthema van de gemeente Heusden; verschillen verbinden....
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail