Het was genieten in het Rad bij het 40 jarig bestaan van de Wielandermuzikanten

Het 40-jarig bestaan van de Egerländerkapel Wiellandermuzikanten werd gevierd met een drukbezocht optreden in ’t Rad in Elshout. Opgericht op 24 mei 1984, hebben de Wiellandermuzikanten zich toegewijd aan het vertolken van Egerländer muziek op een kwalitatief hoogwaardige manier. Hun “roots” liggen in Elshout, waar ze jarenlang repeteerden in café “In den gekroonden Hoed”. Sinds 2020 is hun nieuwe thuisbasis het gemeenschapshuis ’t Rad, wat vandaag ook de locatie was voor het jubileumfeest.

Onder de bezielende leiding van Henri Coppens hebben de muzikanten en zangers de afgelopen jaren hard gewerkt aan de kwaliteit van hun muziek. Dit harde werk is duidelijk merkbaar in de steeds professionelere uitvoering van hun Egerländerrepertoire. Het jubileumoptreden was een groot succes en toonde de passie en het vakmanschap van de Wiellandermuzikanten, wat door het enthousiaste publiek zeer gewaardeerd werd.

De bezoekers hebben volop genoten van de verschillende stijlen muziek die de Wiellandermuzikanten tijdens hun jubileumoptreden lieten horen. Het programma bood een gevarieerde mix van muzikale stukken, waardoor er voor iedereen iets te beleven was. De afwisseling in stijlen en de hoge kwaliteit van de uitvoering zorgden ervoor dat het publiek een onvergetelijke middag beleefde. De Wiellandermuzikanten bewezen opnieuw hun veelzijdigheid en vakmanschap, wat bijdroeg aan het succes van deze feestelijke viering.

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen