Boeiend Zomerconcert in Heusden-vesting

19 jun , 12:30 Nieuws
groepsfoto harmonie in de nwe schuur kopie
Op zondagmiddag 23 juni organiseert Harmonie de Eendracht Heusden een boeiend zomerconcert in samenwerking met Muziekvereniging Wernhout Vooruit en het koor The Rockit. De mooie tuin van het Gouverneurshuis in Heusden-vesting is een heel geschikte locatie om van dit concert te genieten.
Muziekvereniging Wernhout Vooruit is afkomstig uit de plaats Wernhout die deel uit maakt van de gemeente Zundert. Het is een levendige vereniging van ongeveer 30 muzikanten die door het jaar heen aan diverse activiteiten deelneemt zoals concerten, serenades en nog veel meer.
Zij hebben voor deze middag een leuk en afwisselend programma samengesteld met o.a. Queen Greatest Hits, The Lion King en diverse andere mooie muziekstukken.
Na afloop van hun optreden zullen Muziekvereniging Wernhout Vooruit en Harmonie De Eendracht Heusden samen MacArthur Park uitvoeren. MacArthur Park is misschien wel een van de grootste discoknallers van de late jaren 70 en wordt groot door discolegende Donna
Summer.
Harmonie De Eendracht Heusden hoopt in 2025 haar 50 jarig bestaan te vieren. Het orkest
bestaat uit ongeveer 20 leden en organiseert door het jaar heen diverse concerten en treedt op bij bijzondere gelegenheden.
Het orkest heeft gekozen voor een programma met muziek uit bekende musicals en films
zoals Phantom of the Opera maar ook de filmmuziek van Ennio Morricone.
De muzikale leiding is in handen van dirigent Ad van Beek. Hij begon zijn muzikale carrière bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine en is momenteel ook dirigent bij
Muziekvereniging Wernhout Vooruit en diverse andere orkesten.
Tevens is hij nog muzikant bij diverse bands zoals o.a. de coverband The Boss Brothers.
Rockkoor The Rockit vormt de spetterende afsluiting van deze middag.
Het uit 26 vrouwen bestaande koor brengt onder leiding van dirigente Franki Munninghof een mix van Rock, Rock Ballads en Hard Rock van bekende artiesten zoals Bon Jovi, Queen, Metallica, Within Temptation en vele anderen.
Kom voor een middag met gevarieerde en aansprekende blaasmuziek met een spetterende afsluiting op zondag 23 juni naar de mooie tuin van Gouverneurshuis, Putterstraat 14 in Heusden-vesting. De toegang is gratis, aanvang van het concert is 14.00u.
Wilt u een keer onze repetitie bijwonen om te kijken en te luisteren?
Dat kan natuurlijk: kom dan op dinsdagavond naar het Dorpshuis te Herpt.
De repetitie begint 20.00u en eindigt om 21.30u. U bent welkom.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief.
en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk
voor agenda

< Volg HeusdenNieuws ook via

< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een