Jeugd vakantie vreugd Drunen gaat op bezoek bij FC Drunen.

20 jun , 12:30 Nieuws
2024 voetbal 1
Op zaterdag 17 augustus gaan we voetballen. Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om op een echt voetbalveld te voetballen? Kom dan naar deze voetbalmiddag van FC Drunen. We zullen jullie hier kennis laten maken met deze mooie sport.
Jullie krijgen deze dag een training en daarna mogen jullie ook nog een oefenpartijtje tegen elkaar gaan spelen. Bij FC Drunen gaat het niet om voetbal alleen maar we bieden de kinderen graag afleiding en plezier in een gezellige omgeving. Van deelname aan deze activiteit zal je geen spijt krijgen!
2024 voetbal 2
Graag totziens bij FC Drunen.
Zaterdag 17 augustus
Leeftijd: 6 – 12 jaar
Tijd: 13.00 – 14.30 uur
Locatie: FC Drunen
2024 voetbal 3 2
De Early Bird inschrijving staat open t/m zondag 30 juni. Je kunt online inschrijven tot 28 juli.
Kom en schrijf je in bij de sportmiddag: https://inschrijven.jvvdrunen.nl/ Je hoeft niet in Drunen te wonen om mee te mogen doen. Ook kinderen uit andere plaatsen mogen mee doen aan jeugd vakantie vreugd Drunen.
Kijk ook eens in ons volledige programma vat jeugd vakantie vreugd Drunen allemaal op het programma heeft staan: https://www.jvvdrunen.nl/wp/programma/
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail