50 jarig bestaan obs de Wilgen

19 sep , 8:41 Nieuws
img 74521
Terwijl in 1974 heel Nederland in de ban is van de verloren WK-finale tegen Duitsland en het aftreden van de Amerikaanse president Nixon zijn de mensen in Vlijmen dan druk bezig met ander nieuws. Er komt een nieuwe basisschool. Openbare Basisschool De Wilgen opent zijn deuren op 19 augustus 1974 aan het Kloosterpad.
Ze zijn begonnen met een bescheiden aantal leerlingen, maar groeiden in de jaren daarna uit tot een grotere school. In 1984 verhuist de school dan ook naar de Van Limburg Stirumlaan in Vlijmen, waar tot op de dag van vandaag veel kinderen graag naar school gaan.
Nu in 2024 viert men samen het 50-jarig bestaan van De Wilgen, wat een feest gaat dat worden! De feestelijkheden trappen  af met een reünie op zaterdag 12 oktober. Vanaf 13.30 uur voor oud collega's en vanaf 14.30 uur voor oud leerlingen. Dit zal een feestje worden met veel oud leerlingen en ook (oud)collega's.
Om u aan te melden hiervoor kunt u 10 euro (voor een hapje en een drankje) overmaken op rekeningnummer NL53INGB0000735296, ouderraad van Obs deWilgen. Graag je voor en achternaam (meisjesnaam) en jaar van verlaten van de Wilgen even erbij vermelden. De kinderen gaan in de feestweek op schoolreisje naar Toverland en hebben een heuse Circusdag, gevolgd door een optreden van eigen artiesten.
Op de foto de huidige directeur Anne van der Zande en de eerste directeur en tevens oprichter van de school Ad Dekkers.