Actie parochie Augustinus levert 64 kratten met producten op voor Voedselbank

19 dec 2022, 16:01 Nieuws
voedselbank
De jaarlijkse inzameling van zaterdag 10 december t/m zondag 18 december bij de kerken in Nieuwkuijk, Haarsteeg en Vlijmen van de Augustinus parochie voor de klanten van Voedselbank Vlijmen heeft het geweldige resultaat van 64 kratten producten opgeleverd.
Dit geweldige resultaat is vooral te danken aan de communicanten van Haarsteeg, Vlijmen en Nieuwkuijk die met hun extra inspanning alleen al voor 36 kratten producten gezorgd hebben.
Namens de 80 klanten van Voedselbank Vlijmen heel hartelijk dank voor deze spontane actie. Deze producten zullen in de komende weken naast het basispakket als extraatje worden uitgedeeld.
Naast de Augustinus parochie die een jaarlijkse inzameling ondersteunt, worden ook door de Protestantse Gemeente Vlijmen Hedikhuizen zeer regelmatig extra producten ingezameld door de kerkgangers en die producten worden dan afgeleverd op de uitgifte dag en gelijk als extraatje aan de klanten uitgedeeld.
Ook hiervoor wil de Voedselbank namens de klanten alle gulle gevers hartelijk bedanken, de klanten zijn er zeker in deze moeilijke economische tijden heel erg blij mee.
Namens de klanten en vrijwilligers van Voedselbank Vlijmen u allen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2023.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail