Actief Zorg wordt onderdeel van JHB Group

24 okt , 8:41 Nieuws
stethoscope 6497490 1280
Pixabay
Actief Zorg is onderdeel geworden van JHB Group. Hiermee wil de thuiszorgaanbieder in 160 Nederlandse gemeentes verder invulling geven aan de langetermijnstrategie.
JHB Group ontwikkelt oplossingen voor de woningmarkt, energie, voeding en zorg. “Als één van de grotere thuiszorgorganisaties van ons land kan Actief Zorg een waardevolle bijdrage leveren aan het anders organiseren van de zorg”, aldus de keten.
Deze onderneming is opgericht door Johannes Henricus Brus uit Schijndel en biedt naar eigen zeggen slimme oplossingen voor woningmarkt, energie, voeding en zorg. Klanten en medewerkers zullen weinig tot niets van de verandering merken, aldus Actief Zorg.
Goedkeuring ACM
Dat Actief Zorg onderdeel wordt van JHB Group, draagt volgens de thuiszorgaanbieder bij aan toegankelijke en betaalbare zorg. De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en de Autoriteit Consument & Markt (ACM) moeten nog groen licht geven voor de integratie.
Na goedkeuring gaat de thuiszorgverlener als onderdeel van de groep verder als autonoom opererende organisatie. Actief Zorg meldt dat de dagelijkse bedrijfsvoering onveranderd blijft en de huidige bestuurders aanblijven.