Alzheimer Café op 14 maart

13 mrt 2022, 13:14 Nieuws
213
Het Alzheimer café vindt plaats in het restaurant van zorgcentrum Vivent De Hooghe Clock op de Klokkenlaan 85 in ’s-Hertogenbosch. De zaal is open op maandag 14 maart vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30u en eindigt om 21.30u. De toegang is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Thema: Gedragsveranderingen bij dementie
Dementie gaat vaak gepaard met veranderingen in het gedrag. Er kan onder andere sprake zijn van initiatiefverlies, angst, prikkelbaarheid, onrust, opstandig gedrag en ontremming. Deze gedragsveranderingen kunnen leiden tot problemen in de omgang tussen degene met dementie en zijn of haar naasten. Hoe komt het dat het gedrag van iemand met dementie verandert? Welke factoren spelen hierbij een rol? Welke gedragsveranderingen komen veel voor bij dementie? En: hoe kun je hiermee omgaan, als naaste van iemand met dementie? Gastspreker: Mevrouw. F. van Bergen, GZ-psycholoog JBZ Medische psychologie.
Voorzorgsmaatregelen i.v.m. het coronavirus: Volgen van de actuele richtlijnen van het RIVM en van Alzheimer Nederland.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gespreksleiders: Marieke Soontiëns, psycholoog Vivent, 088 – 163 74 50 (secretariaat) en Ghis Boot, casemanager dementie, 06 – 22 99 50 76. Of kijk op de website van Vivent www.vivent.nl .
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail