Brabantse Bonte Middag bij Café Den Braai

10 jan 2023, 7:44 Nieuws
dscn0277
Hebben jullie na een mooi elluf elluf bal de smaak ook goed te pakken en kun je niet wachten tot carnaval? Kom dan zondag 29 januari om 14.00 uur naar Café Den Braai voor een echte gezellige Brabantse Bonte Middag. Kom binnen op onze rode loper en krijg een heerlijk borreltje van onze charmante dames van de organisatie aangereikt.
Kijk om je heen en je waant je in een ouderwets Brabants café, met rood geruite tafelkleedjes op de tafels, een ouderwets worst- en kaasplankje wordt geserveerd en tegen het vallen van de avond staan deze zelfde charmante dames klaar met een overheerlijke kop soep voor alle aanwezigen. Maar dat is niet alles wat deze gezellige opwarmer voor carnaval inhoudt, want het belooft een rijk gevulde middag met optredens van verschillende kapellen en koren te worden.
dscn0364
En tussen deze optredens door door kan er natuurlijk een dansje op de dansvloer gewaagd worden op de klanken van nieuwe en oude carnavalshits. Dus kom gezellig ouderwets carnavallen op deze Brabantse middag met gratis toegang!
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail