Coop opent woensdag 10 mei als PLUS Vlijmen

08 mei 2023, 14:21 Nieuws
plus coop
Op woensdag 10 mei opent Coop aan de Burgemeester van Houtplein 66 in Vlijmen als PLUS Vlijmen. De winkel heeft een ruimer assortiment met oog voor verantwoorde, lokale en dagverse producten. Na een lichte restyle is de duurzame supermarkt klaar voor de toekomst.
Supermarktmanager Fabian Verdonk ziet de toekomst met PLUS rooskleurig tegemoet. Fabian: “Op dezelfde vierkante meters vinden klanten straks een ruimere keuze aan verse, biologische en Fairtrade huismerkproducten. En zoveel mogelijk seizoensgroenten en -fruit en producten van Nederlandse bodem.” Daarnaast doen klanten bij PLUS Vlijmen altijd prijsbewust boodschappen, met 1000 populaire PLUS artikelen die blijvend in prijs verlaagd zijn. Die herkennen klanten aan het paarse Laagblijvers logo, zodat de artikelen makkelijk te vinden zijn.
Focus op service en gemak
Klanten kunnen bij PLUS Vlijmen rekenen op de vriendelijkste service van de bekende gezichten. Fabian: “Ons hele team blijft werkzaam bij PLUS. Met PLUS zijn we klaar voor de toekomst en samen met onze klanten maken we daar iets moois van.”
Feestelijke opening
Op woensdag 10 mei heet Fabian en zijn team iedereen van harte welkom tijdens de feestelijke opening. De eerste 200 klanten worden verrast met een welkomstcadeautje: een heerlijke taart. En er zijn mooie prijzen te winnen bij de openingsloterij, waaronder een minuut gratis winkelen.
Fabian en zijn team kijken ernaar uit de klant te mogen ontvangen in de nieuwe winkel. “Je maakt het niet heel vaak mee om te mogen openen met een nieuwe formule. We hebben er allemaal heel veel zin in.”
Fusie tussen Coop en PLUS
In september 2021 kondigden PLUS en Coop aan samen verder te gaan als één coöperatie onder de naam PLUS. Daarmee ontstond de derde grootste servicesupermarkt van Nederland. Ruim 40.000 medewerkers zorgen elke week voor goed eten voor meer dan 4,5 miljoen klanten. In drie jaar tijd veranderen Coop winkels door het hele land van oranje naar groen, waaronder PLUS Vlijmen.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail