Dansgroep Taraban uit Drunen viert 40 jarig jubileum

05 feb , 7:54 Nieuws
dsc1485
Het 40-jarig bestaan werd gevierd zondag 4 februari in de Stulp met een optreden van muziekgroep Tarabende met een Spaanstalig repertoire. Aansluitend was er een gezellige dansmiddag met daarin een dansdemonstratie van dansgroep Shilshoel uit België. Zij lieten o.a. een aantal dansen uit Roemenië zien, uiteraard in mooie kostuums.
In de Remise op zaterdagmiddag 9 maart komen Sonia en Cristian, 2 docenten uit Roemenië een workshop Roemeense dans geven. Dit doen zij op een fantastische manier. Hiervoor is opgave vooraf verplicht. Kijk voor de contactinformatie op de website www.taraban.nl
Taraban wordt al die jaren geleid door Els Spiekermann, die dat met veel plezier doet. Het dansprogramma mag gerust internationaal genoemd worden met dansen die uit alle windstreken afkomstig zijn. Deze zijn vaak nog gekoppeld aan de cultuur en folklore van de verschillende landen. Iedere dinsdagavond is de groep te vinden in cultureel centrum Het Pieck in Drunen.
Foto's werden gemaakt door Roland van Riel
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail