De maandelijkse kennisvraag van de verkeersregels VVN Heusden

jun 12 , 7:30 Nieuws
verkeersvraag juni
We denken misschien dat we het allemaal wel weten, maar voor velen van ons is het al jaren geleden dat we verkeersexamen deden en ons rijbewijs haalden. Urenlang werd er geblokt op alle verkeersregeltjes en op verkeerssituaties.
Maar na al die jaren staat dat niet altijd meer helder voor de geest en bovendien zijn er in die tijd allerlei nieuwe regels bij gekomen. Toch is het van groot belang dat we daar voortdurend bij stil staan. Bij Veilig Verkeer Nederland probeert men daar voortdurend aandacht voor te vragen en dat geldt ook voor de afdeling Heusden van VVN. Dat doen ze op allerlei manieren zoals twee keer per jaar een opfriscursus voor senioren en fietslichtacties, vooral gericht op scholieren.
VVN Heusden gaat er een nieuw initiatief aan toevoegen. Elke maand willen zij u een verkeerssituatie voorleggen om uw kennis van de verkeersregels te testen. Hieronder een nieuwe vraag; uw antwoord kunt u vrijdag controleren op Facebook/en op de site van Heusden.nieuws.
VVN Afd. Heusden test maandelijks uw kennis van de verkeersregels. Weet u het antwoord op onderstaande vraag? Het antwoord geven we vrijdag
verkeersvraag juni
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail