Donderdag 24 oktober Hoorbijeenkomst over de nieuwste hoor technieken

19 okt , 14:01 Nieuws
brabnt oor 1
Brabant Oor
Het verstaan van meerdere mensen in een rumoerige omgeving is een van de grootste uitdagingen voor slechthorenden. De Deense hoortoestellenfabrikant Oticon heeft hiervoor een oplossing ontwikkeld.
Brabant Oor in Waalwijk, exclusief dealer van Oticon, organiseert daarom op donderdag 24 oktober een hoorbijeenkomst in Multifunctioneel Centrum D‘Alburcht in Wijk en Aalburg om u kennis te laten maken met deze nieuwe oplossing.
Wat u kunt verwachten
Onder het genot van een kopje koffie vertelt Brabant Oor u meer over gehoorproblemen zoals slechthorendheid, hyperacusis en tinnitus. Tako Drok, productmanager bij Oticon, zal als gastspreker de nieuwste ontwikkelingen toelichten en uitleggen hoe u door deze ontwikkeling in verschillende situaties beter kunt verstaan.
Over Oticon
Oticon ontwikkelt al meer dan 120 jaar hoortoestellen om gehoorverlies geen beperking te laten zijn. Hun technologie helpt mensen met gehoorverlies om beter te horen en minder luisterinspanning te ervaren. Oticon biedt een breed portfolio aan hooroplossingen, waaronder de nieuwste Oticon Intent waar zij tijdens deze bijeenkomst u alles over vertellen.
Over Brabant Oor
Brabant Oor is een onafhankelijke audicien in Midden-Brabant. Wij streven naar een wereld waarin iedereen prettig hoort en zonder gehoor- beperkingen meer plezier uit het leven haalt. Met meer dan dertig jaar ervaring bieden wij de perfect passende hooroplossing en uitgebreide kennis van alle merken hoortoestellen en gehooraccessoires.
Hoorbijeenkomst
Donderdag 24 oktober 2024.
Sessie 1: aanvang om 14.00 uur.
Sessie 2: aanvang om 19.00 uur.
U kunt zich aanmelden via 0416-778 660 of [email protected].
Locatie
D‘Alburcht, Perzikstraat 14a
4261 KD Wijk en Aalburg.
Gelegen naast het gezondheidscentrum.