Elshout-Kühn sponsort trainingspakken en polo’s RKDVC JO13-1

15 nov 2023, 14:08 Nieuws
nieuwsbericht website
Op zaterdagochtend zaten de jongens en meiden van JO13-1 klaar in de bestuurskamer van RKDVC. Uit handen van Emiel Elshout, namens Administratiekantoor Elshout-Kühn BV , werden de trainingspakken én polo’s officieel uitgereikt aan Milan Elshout, speler van JO13-1. Vol trots gingen ze de fotosessie in. De nieuwe kleding zal ze flink gemotiveerd hebben, want de wedstrijd werd die dag met maar liefst 10-0 gewonnen.
Met Elshout-Kühn heeft RKDVC een mooie nieuwe sponsor. Lid van RKDVC Business Club en nu ook kledingsponsor van JO13-1. We zijn hier dan ook bijzonder trots op.
polo web1
Administratiekantoor Elshout-Kuhn BV
Al sinds 1986 een zelfstandig administratiekantoor, gericht op het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepen en particulieren. De persoonlijke benadering van u als cliënt staat binnen onze organisatie voorop. Bij Administratiekantoor Elshout-Kühn BV in Drunen hoeft u niet meer om te kijken naar uw administratie.
Hartelijk dank voor deze mooie sponsoring!
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail