Filmavond in het Alzheimer Café Heusden

14 jul , 16:00 Nieuws
unnamed
Op donderdag 25 juli organiseert Alzheimer Café Heusden in Sint Janshof, ingang ontmoetingscentrum De Hop, Pastoor van Akenstraat 30, 5251 BE Vlijmen een Filmavond. Inloop is vanaf 19.30 en de bijeenkomst start om 20.00 uur, afsluiting 21.30 uur.
In het café van juli wordt de film “Away from Her” vertoond waarin problematiek rondom dementie een rol speelt. Na de film is er een nagesprek. Er is dan volop gelegenheid om vragen te stellen. De gespreksleiders in het Alzheimer Café Heusden zijn Marion Arends en Christa van Bloois.
Het Alzheimer Café Heusden is een gezellig, warm en veilig trefpunt voor mensen met dementie, partners, mantelzorgers, familieleden en andere belangstellenden. Er is veel (gratis) informatie beschikbaar over dementie. De toegang is gratis. Van te voren aanmelden is niet nodig.
Kijk voor meer informatie op https://www.facebook.com/ahcheusden of neem contact op met Ron Schmidt, coördinator van het café, e-mail: [email protected].
Het Alzheimer Café Heusden is een samenwerking van Alzheimer Nederland, afdeling Midden- Brabant, Mijzo en ContourdeTwern Heusden. D
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail