Gezamenlijk eten door leden van KBO Nieuwkuijk bij het Pannenkoekenhuis D’n Berepot in Nieuwkuijk

22 okt , 10:27 Nieuws
20241018 124250
KBO Nieuwkuijk
Op vrijdag 18 oktober zijn een groot aantal leden van KBO Nieuwkuijk gaan eten bij het Pannenkoekenhuis D’n Berepot in Nieuwkuijk. Iedereen werd hartelijk ontvangen door Nico en Dominique de uitbaters van het pannenkoekhuis D’n Berepot.
Om daarna te genieten van het lekkere eten en gezellig samenzijn. Het was deze middag tot in de puntjes verzorgt door Nico en Dominique, deze mensen zijn speciaal voor alle leden in hun vrije uren opengegaan om ons een geweldige middag te bezorgen. Het menu bestond uit:  een heerlijke tomatensoepje, daarna een pannenkoek naar keuze, en als toetje ijs met saus en slagroom. Hierbij werden de nodige consumpties genuttigd.
Kortom men heeft ervan genoten en is zeker voor herhaling vatbaar. Tevens wil KBO Nieuwkuijk Nico en Dominique bedanken voor de goede zorgen en voor de gastvrijheid.
Voor de leden organiseert KBO Nieuwkuijk meerdere gezellige middagen, zoals Sinterklaas en Kerst die dit jaar nog op de agenda staan. De eerste en woensdagavond is het kaarten, rikken of jokeren. Donderdag 24 oktober is er een kien middag, alle activiteiten zijn in het Patronaat.
Heeft u vragen, voor informatie kunt u mailen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen met 06-12445186.