Gezellige laatste dag Avondvierdaagse Vlijmen

11 jun 2022, 7:47 Nieuws
wgz 4568
Vol enthousiasme werd er gestart tijdens de laatste avond van de vierdaagse in Vlijmen vanaf locatie de Bussel. De lucht was in het begin grijzig maar toen er steeds meer deelnemers aan de start verschenen kwam het zonnetje vanzelf ook er doorheen. De goede moed van de deelnemers werd dan ook goed beloond.
Bij de passage door het St Janshof werd onder toejuiching van de bewoners de wandelaars ontvangen. Maar ook de zang van het zeemanskoor zorgde gelijk voor een stuk gezelligheid. Buiten werden de stempels uitgedeeld maar de vitamines in de vorm van een heerlijke mandarijn. Volledig opgepept werd de tocht werd voorgezet met nog de nodige meters te gaan naar de finish. Daar werden ze opgewacht door de familie maar ook door de burgemeester en de jeugdburgemeester. Na dit mooi ontvangst was het tijd voor het in ontvangst nemen van de mooie bos bloemen.
wgz 4514
Maar dat was nog niet alles want de stempelkaarten werden op het schoolplein van de Bussel gescand waarna de verdiende medailles kon worden opgehaald om tot slot nog een lekker pakje drinken op te halen en na te genieten van deze mooie prestatie die ze met zijn allen hebben geleverd.
Natuurlijk ook hulde aan de organisatie en de vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kan de organisatie ook niet en de oproep werd dus ook gedaan aan de familie en de oma’s en opa’s. Dus lijkt het jou leuk meld je dan aan bij de organisatie zodat er volgend jaar weer een spetterende vierdaagse georganiseerd kan worden.
Foto's werden gemaakt door Wil Gulpen
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail