HeusdenPopUp Summer Vibes; actief, creatief en chillen in zomerse sferen

01 sep 2023, 11:11 Nieuws
crew heusdenpopup
Na het succes van vorige jaren organiseert HeusdenPopUp ook dit jaar weer een reeks PopUp-events, voor en door jongeren. Op 8 september staat het gratis event HeusdenPopUp, Summer Vibes op het programma in Sportpark De Schroef in Drunen. Jongeren van 14 jaar en ouder kunnen daar lekker chillen in zomerse sferen.Voor de meer actievere deelnemers zijn er sportieve en creatieve mogelijkheden.
HeusdenPopUp: Summer Vibes
Summer Vibes vindt plaats op het binnenplein bij DAK, MIKZ, MHCD en Stichting de Schroef op Sportpark De Schroef in Drunen. Daar kan je in tropische sferen van 18:00 tot 23:00 uur graffiti spuiten met een professionele docent van Het Pieck. Maar je kan er ook dansen en chillen op muziek van Larscoprox, DJ Youri en Offsalad. Verder is er een fotobooth, een surfrodeo, arcade games en je kunt Pickleball spelen. De NEXT LEVEL gaming corner staat er met VRbrillen, Playstations5 en beweeggames. Tussendoor kan je genieten van een heerlijk (gratis) broodje pita van Happy Grieks en je kan een mocktail bij de bartender aan de Dazzling Cocktailbar bestellen of zelf maken.
Josha: “De vorige PopUps waren top, ik heb er nieuwe vriendschappen aan overgehouden. Summer Vibes wordt weer een leuke tijd en jongeren kunnen er zo misschien nieuwe vriendschappen sluiten
Join the team!
Het HeusdenPopUp team bestaat uit 6 jongeren: Josha, Robin, Tess, Lars, Jesse en Armin. Zij worden begeleid door buurtsportcoaches Coen en Paulien, jongerenwerker Pieter en communicatieadviseur Saskia.
Josha (17 jaar) en Tess (16 jaar) zijn vanaf het eerste moment betrokken bij de organisatie van HeusdenPopUp. “Ik ben al sinds ik op mijn middelbare school kwam betrokken bij HeusdenPopUp. Ik begon hiermee om iets leuks te doen buiten school. Het is uiteindelijk een beetje een uit de hand gelopen hobby geworden!” aldus Josha. Tess vult haar aan: “Ik doe mee omdat ik voor jongeren klaar wil staan zodat er meer leuke activiteiten zijn om aan mee te doen en zodat ze meer andere mensen leren kennen. Onze groep is erg gezellig en ik hoop dat er nog meer jongeren mee gaan doen in de organisatie”. Vind je dit nu tof en wil je meedenken met volgende events? Kom dan bij ons team net als Josha en Tess.
Heb je wel zin in een zomers feestje? Of lijkt het jou leuk om mee te helpen? HeusdenPopUp, Summer Vibes is gratis en speciaal voor jongeren van 14 en ouder. Je moet je wel even aanmelden. Dit kan via https://www.stichtingdeschroef.nl/heusdenpopup-summer-vibes/ of via het Heusdenpopup instagramaccount @heusdenpopup.
HeusdenPopUp wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Heusden, Stichting de Schroef, Bijeen, Heusdennieuws.nl , het Postcodeloterij Buurtfonds en het Oranje Fonds Verschilmakers-Jong. Voor meer informatie zie het instagramaccount van Heusdenpopup of neem dan contact op met buurtsportcoach Paulien via [email protected] of tel: 06 1311215
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail