High Tea KBO Nieuwkuijk was weer een succes

22 jul , 7:32 Nieuws
img 20240719 wa0004
Op vrijdag 19 juli hebben 56 leden van KBO Nieuwkuijk genoten van een gezellige middag met een  heerlijke High Tea. Mede door de positieve reacties van voorgaande 2 jaar is er gekozen om geen 40 maar 56 leden toe te laten tot de High Tea van dit jaar.
Ook dit jaar werd gekozen voor een 4 gangen High Tea.
* Gebonden lente-ui prei soepje,
* Een mini broodje met sla eiersalade bacon, een zalm sandwich, een wrap met kruidenkaas, ham en   sla,
* Scones met clottedcream en aardbeienjam en een koffiebroodje,
* Tot slot het zoete bestond uit, witte chocolademousse met blauwe bessen, een glaasje gevuld met schuim yoghurt aardbeien en aardbeiensaus en een glaasje met meloenpartjes.
De aanwezige leden hadden zichtbaar genoten van al het lekkers dat werd geserveerd. Door de tomeloze inzet van het voltallige bestuur en onze onmisbare vrijwilligers die altijd voor ons klaarstaan is deze High Tea weer een succes geworden.
Kortom het was een succesvolle gezellige middag en iedereen ging laat in de middag voldaan en met een gevuld buikje weer naar huis.
Ook actief de zomermaanden door? Wordt lid van onze gezellige en actieve vereniging.
Lid worden of heeft U interesse om ook deel te nemen aan een van de activiteiten, loop gewoon eens binnen in het Patronaat op donderdagmiddag.  Ook kunt u  contact opnemen via mail [email protected]  of bellen met 06-12445186. We verwelkomen u graag bij deze vereniging.