Inschrijvingen staan open bij Jeugd vakantie vreugd Drunen 2024 Early bird korting tot vrijdag 30 juni

jun 12 , 11:00 Nieuws
escape room 9
Dit Jaar staan er 70 onderdelen op het programma. De JVV-week is van zondag 11 augustus t/m zaterdag 17 augustus. Deze zijn terug te vinden in het boekje: http://jvvdrunen.nl/boekje2024/mobile/index.html#p=1 Schijf je nu in voor de JVV-week en ben verzekerd van een plekje bij jouw favoriete activiteit! t/m 28 juli kun je online inschrijven via onze website.
Wees er snel bij en profiteer t/m 30 juni van onze Early Bird korting. Je betaalt dan slechts €2.50 per activiteit in plaats van €3.50. Mocht je nog niet weten of je op vakantie gaat, dan kan je ook ter plekke bij een onderdeel inschrijven, maar let op, vol=vol. Vrijwel bij alle onderdelen kun je ter plekke inschrijven, meer informatie hierover is terug te vinden op onze website of in het boekje
Je hoeft niet in Drunen te wonen om mee te mogen doen, iedereen is welkom.
Via Stichting Leergeld Heusden kun je met een kindpas aan 10 onderdelen gratis meedoen, mocht je toch voor meer onderdelen willen inschrijven dan kun je gebruik maken van de regeling van de gemeente. Ouders met een Heusdenpas krijgen namelijk 50% korting.
De kinderen van 4 en 5 jaar kunnen dankzij Debbie Dijkstra van ZoDoende Bewind dit jaar via de online inschrijvingen bij diverse onderdelen gratis meedoen om zo kennis te maken met onze stichting.
Als je bij het onderdeel zelf tijdens de JVV week inschrijft betaal je wel het gewone tarief,
Kinderen uit de Oekraïne en andere vluchtelingen worden door ons hartverwarmend onthaald. Ook in Drunen en omstreken worden deze vluchtelingen opgevangen. Om de kinderen snel thuis en welkom te laten voelen en om even alle zorgen te vergeten, mogen zij kosteloos deelnemen aan de JVV-week.
Kom en schrijf je kinderen in zodat ze een hele leuke afsluiting van de zomervakantie hebben.
Inschrijven kan via de website:
Onze vaste fotograaf Anton van Tuijl heeft een presentatie gemaakt voor de JVV week 2024, op deze manier kunnen de kinderen zien wat er zoal allemaal te doen is tijdens de JVV week.
De presentatie is te zien op YouTube:


Er zijn een aantal nieuw onderdelen in het programma
zoals een echte Stormbaan, Tennis, Kickboksen, een Spooktocht, het Laser Gamen voor kinderen van 4 t/m 6 jaar en Klieder kleinen bij de Pieck in de Voorste Venne. En de Mega Zonnebloem stoepkrijt kleurwedstrijd op het Raadhuisplein: Gratis Onderdeel
We gaan op maandag 12 augustus naar het Bourgondisch Hof toe.
Bowling:
Kom gezellig bowlen bij ‘t Bourgondosch Hof en probeer de meeste strikes te gooien op de vernieuwde bowlingbanen. Met kleurrijke LEDs worden de banen extra mooi verlicht en wordt er gezellige muziek gedraaid.


Glow in the Dark Midgetgolf.
GlowGolf is het allernieuwste uitje in Waalwijk! Een spectaculaire glow-in-the-dark-minigolfbaan in het thema ‘muziek’ met wel 15 holes, in een waanzinnig 3D decor dat wordt uitgelicht met blacklights.
Je speelt in groepjes van maximaal 5 personen en probeert in zo weinig mogelijk slagen de bal in de hole te krijgen en degene met het minst aantal slagen wint van jouw gezelschap.


De DAK Atletiek; Sportochtend op Dinsdagochtend 13 augustus.
Op een leuke sportieve manier gaan we gezellig samen kennismaken met Atletiek.
Onder leiding van trainers en (jeugd)leden van Atletiekvereniging DAK uit Drunen gaan we een aantal atletiekonderdelen spelen.
Deze onderdelen zijn gebaseerd op Athletic Champs. Athletic Champs bestaat uit leerzame, uitdagende en aantrekkelijke activiteiten om op een leuke manier kinderen met de atletieksport kennis te laten maken. Je ervaart op deze ochtend hoe gezellig het is om samen te sporten en je hoe gezellig en sportief het er bij onze vereniging aan toe gaat.


Monkey Town. Woensdagochtend 14 augustus.
Zin in een ochtendje klimmen, klauteren, door geheime gangetjes en tunnels kruipen, op trampoline of luchtkussens springen, duiken in de ballenbak, samen van de glijbaan of met superlego bouwen….
Kom dan naar de speelochtend in Monkey Town, de grootste apenkooi in Waalwijk en omstreken. Lekker ravotten, jezelf uitleven en vrij spelen in deze grote overdekte speeltuin.
Jullie ouders moeten jullie daar wel iets voor 8:45 uur afzetten en om 11:30 uur weer komen ophalen.
Jullie krijgen daar ook een lekker appeltje en kunnen gratis onbeperkt ranja drinken.


JumpXL: Woensdagmiddag 14 Augustus
.
Wil je alleen of met een paar vrienden / vriendinnen komen trampoline springen, kom dan naar Jump XL
Voordat je begint met springen krijg je een paar speciale sokken zodat je een goede grip hebt op de trampoline. ( Heb je ze thuis dan mag je ze ook zelf meebrengen ). Misschien heb je eerder op een trampoline gestaan en ken je al moeilijke sprongen. Zo niet ga dan gewoon lekker jumpen en dingen uitproberen!
De ouders moeten hun kinderen zelf wegbrengen en ophalen.


Fietsvaardigheden en mountainbiken georganiseerd door oud Nederlands kampioen Maikel Govaerts.
Op vrijdag 16 augustus zijn er 3 sessies van de Fietsvaardigheden: Gratis Activiteit.
Voor kids is het belangrijk om goed te leren fietsen. Spelenderwijs gaan we aan de slag om vaardiger te worden op de fiets. Accenten leggen we op remmen, bochten fietsen, op- en afstappen en balanceren!
Op zaterdagochtend 17 augustus is er een sessie Mountainbiken:
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail