Introductie RKC Waalwijk Foundation

25 jun , 16:09 Nieuws
csm stickting rkc scoor een boek 31 1 dcec187d85
Met trots introduceren wij de RKC Waalwijk Foundation. De maatschappelijke tak van RKC Waalwijk, eerst bekend onder de naam Stichting Samen RKC, heeft een naamswijziging ondergaan en gaat vanaf nu door het leven als de RKC Waalwijk Foundation.
De officiële presentatie van deze naamswijziging vond plaats op donderdag 6 juni tijdens RKC Live. De RKC Waalwijk Foundation wil via haar programma’s en activiteiten een vitale leefstijl, mentale fitheid en verbondenheid creëren onder de jeugd. De Foundation is diepgeworteld in de regio en zichtbaar in de omliggende wijken, waar we naar de mensen toe gaan en kennis delen. Het doel hierbij is om overal beweeg- en contactmomenten te organiseren en samen aan de slag te gaan. Hierbij is niet alleen het stimuleren van lichamelijke fitheid, maar ook mentale fitheid een belangrijk thema. Door de projecten te richten op zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid, streven we naar een sterke geest in een sterk lichaam.
We doen dit alles vanuit een gezamenlijk RKC-gevoel. Als trots en inspiratiebron komt het terug in elk programma. Onze helpende hand werkt door, als een één-tweetje. Iedereen hoort er namelijk bij, of je nu al je leven lang hier woont en werkt, net verhuisd bent of terugkomt op het oude nest. In de Langstraat halen wij meer uit het leven. Wij vormen tezamen.
De activiteiten en initiatieven van de RKC Waalwijk Foundation zijn ook te volgen op de social media kanalen van RKC Waalwijk.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail