Ja hoor het is weer zo ver. Er mag gestemd worden

03 sep 2023, 13:26 Nieuws
promo
Fotoclub PS4FUN
Zoals u misschien weet of misschien ook nog niet organiseert Fotoclub PS4Fun jaarlijks een mooie foto expositie in de Caleidoscoop in de Jan Steenstraat te Vlijmen. De bezoekers worden getrakteerd op vele mooie, maar vooral ook verschillende foto’s. Hierdoor is er voor iedere bezoeker iets moois te bekijken. Deze expositie is volledig GRATIS toegankelijk.
Om dit onder andere mogelijk te maken nemen wij deel aan de actie Rabo Club Support. Iedereen die lid in van de Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken kan daar gratis op ons stemmen via de app of de website.
Door jou stem kunnen we de expositie deels bekostigen en je laten genieten van vele mooie foto’s. Als je nog geen lid bent, word ook dan lid van de Rabobank. Het kost je niks. Hoe ziet een mooier Nederland er voor jou uit? Socialer, groener, gezonder? Laten we die dromen dan samen waarmaken. Te beginnen in jouw eigen omgeving. Als lid van de coöperatieve Rabobank krijg je volop kansen om echt een bijdrage te leveren. Goed voor jou & invloed op wat jij belangrijk vindt. Lid worden kan viaof via de Rabo App met de button Service en kies dan de optie Lidmaatschap helemaal onderaan. Daar kun je uiteindelijk ook je stem uitbrengen vanaf 4 september door te zoeken naar Fotoclub door middel van filteren en zo zie PS4FUN voorbijkomen.
ps4fun poster 2023 a4
Namens alle leden bedankt en wij zien je graag tijdens onze tentoonstelling op zaterdag 30 september of zondag 1 oktober 2023 tussen 11:00 en 17:00 uur.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail