Jeugd Vakantie Vreugd Drunen gaat mountainbiken

25 jun , 12:55 Nieuws
2024 mountainbike 2
Op Vrijdag 16 augustus is er een sessie Mountainbiken: van 16.30 tot 17.30 uur bij de Giersbergen in Drunen Het mountainbiken zal in eerste instantie op de zaterdag gehouden worden maar is verplaatst naar de vrijdag. Zin in een avontuurlijk uurtje in de natuur? Doe mee met onze spannende bike-activiteit door de prachtige Drunense duinen.
In slechts een uur tijd nemen we je mee over super gave trails die slingeren door het spannende landschap van dit nationale park. Bereid je voor op spectaculaire afdalingen, coole klimmetjes en adembenemende uitzichten. Trek je helm aan, vul je waterfles en maak je klaar voor een onvergetelijke rit vol plezier en natuurpracht. Kom samen met je vriendjes/vriendinnetjes en ontdek hoe leuk de Drunense duinen kunnen zijn!
2024 mountain bike 4
Kom en schrijf je in bij de Mountainbike: https://inschrijven.jvvdrunen.nl/
De Early Bird inschrijving staat open t/m zondag 30 juni. Je kunt online inschrijven tot 28 juli. Kom en schrijf je in bij het mountainbikken. https://inschrijven.jvvdrunen.nl/
Je hoeft niet in Drunen te wonen om mee te mogen doen. Ook kinderen uit andere plaatsen mogen mee doen aan jeugd vakantie vreugd Drunen.
Kijk ook eens in ons volledige programma vat jeugd vakantie vreugd Drunen allemaal op het programma heeft staan: https://www.jvvdrunen.nl/wp/programma/


Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief.
KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail