Jeugd Vakantie Vreugd Drunen: Programma zaterdag 17 augustus

16 aug , 10:19 Nieuws
2024 scouting 2
JVV Drunen
Na een lange voorbereiding staat de jeugd vakantie vreugd week Drunen op het punt van beginnen. Na 5 weken zomervakantie heb je waarschijnlijk toch ook zin om eens wat anders te gaan doen.
Het is alweer de laatste dag van de doe week waar alle kinderen van  4 t/m 12 jaar aan mogen deelnemen, Heb je zin om mee te doen kom dan naar je favoriete onderdeel toe en schrijf je in.. Kijk zelf even naar welke locatie je toe moet gaan en hoe laat!
Zaterdag 17 augustus
Monkey Town Speellekkerland 
Leeftijd: 4 – 10 jaar Tijd: 10.00 – 12.00 uur Locatie: RKBS Olof Palme
Een ochtend vol leuke, uitdagende spelletjes die gegarandeerd ook nog wat lekkers opleveren! Sommige spelletjes speel je alleen, andere speel je met anderen samen. Je mag alleen komen of samen met je vriendjes, vriendinnetjes, broer of zus? Bij ieder spel kan je naast iets lekkers ook nog punten verdienen. Per leeftijdscategorie is er een leuke prijs te winnen. Tot ziens bij Speellekkerland!
Voetbal 
Leeftijd: 6 – 12 jaar Tijd: 13.00 – 14.30 uur Locatie: FC Drunen
Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om op een echt voetbalveld te voetballen? Kom dan naar deze voetbalmiddag van FC Drunen. We zullen jullie hier kennis laten maken met deze mooie sport. Jullie krijgen deze dag een training en daarna mogen jullie ook nog een oefenpartijtje tegen elkaar gaan spelen. Bij FC Drunen gaat het niet om voetbal alleen maar we bieden de kinderen graag afleiding en plezier in een gezellige omgeving.
Van deelname aan deze activiteit zal je geen spijt krijgen! Graag tot ziens bij FC Drunen.
Scouting
Leeftijd: 5 – 8 jaar Tijd: 15.00 – 16.30 uur Locatie: Sportpark de Schroef – Ter hoogte .van het Skatepark
Vandaag verkennen we de wereld van Scouting en gaan we aan de slag met echte Scoutingactiviteiten. Wat dacht je van een speurtocht met opdrachten of misschien zelfs levend kwartet, wat een stuk leuker en spannender is dan het gewone kwartet.
Uiteraard mag een kampvuur niet ontbreken bij Scouting, dus dat staat zeker op de planning. En als je dat wilt, kunnen we ook een paar marshmallows roosteren. Dit doen we natuurlijk allemaal heel veilig en onder begeleiding van de leiding. Trek niet je beste kleren aan, want je kunt vies worden.
Prijsuitreiking / loterij: GRATIS Deelname
Leeftijd: 4 – 12 jaar Tijd: 18.30 – 20.45 uur Locatie: Buurthuis De Stulp
Dit jaar sluiten we de week weer af met onze prijsuitreiking in De Stulp. Deze is op zaterdag 17 augustus tussen 18.30-20.45uur. Je hoeft jezelf niet van te voren op te geven voor de prijsuitreiking, de Prijsuitreiking is voor iedereen gratis toegankelijk.
Tijdens de prijsuitreiking worden alle kinderen die een prijs hebben gewonnen bij een onderdeel tijdens de doe week van jeugd vakantie vreugd Drunen in het zonnetje gezet.  Bij de bowling, Speellekkerland, Midgetgolf. Glowgolf, Escape Room, Dierenkeuring, Pub Quiz en Het Vliegeren kun je een prijsje winnen.
De kinderen krijgen een lotje bij elke activiteit waar ze aan deelnemen.
Er staan 70 activiteiten op het programma. Bij iedere activiteit waar je aan deelneemt krijg je een lotje. Deze neem je mee naar de prijsuitreiking. Hoe meer activiteiten, hoe meer lotjes, en dus meer kans op mooie prijzen! De trekking van de loterij vindt plaats bij de prijsuitreiking. Let op, je moet echt aanwezig zijn bij de trekking om kans te maken op prijzen.
Flyer die wordt uitgedeeld tijdens de JVV week:
Tevens krijgt iedereen die de flyer laat zien die tijdens de JVV week wordt uitdeelt een krasloot, hiermee zijn ook prijzen te winnen.
Hoofdprijs: Efteling Entree Kaarten en Duinoord Entree Kaarten.
Je kunt nog meedoen, kom naar je favoriete onderdeel toe en meld je voor aanvang bij de inschrijftafel van het betreffende spel. Je hoeft niet in Drunen te wonen om mee te mogen doen. Ook kinderen van buiten Drunen mogen gewoon meedoen aan de activiteiten.
Bij vrijwel bij alle onderdelen kun je ter plekke inschrijven. Ook wanneer er op de website staat dat het spel vol is, er zijn altijd kinderen die hebben ingeschreven en op het laatste moment toch op vakantie gaan. Of een andere reden hebben om toch niet naar het onderdeel toe te komen. Daardoor komen er altijd plekken vrij bij het betredende onderdeel. Behalve bij JumpXL is er geen na inschrijving mogelijk. Meer informatie hierover is terug te vinden op onze website of in het boekje (jvvdrunen.nl/boekje  blz. 25).
Kijk ook eens wat er allenmaal nog meer te doen is bij Jeugd vakantie vreugd Drunen, er zijn maar liefst 70 onderdelen: https://www.jvvdrunen.nl/wp/