Jeugdtoneel ONS zet 2 en 3 november twee voorstellingen op de planken

22 okt , 7:32 Nieuws
1066172
Voor Jeugdtoneel ONS staan nog enkele repetities op het programma en dan gaan ze op 2 en 3 november knallen! De jongste jeugd zet onder leiding van Koen en Demi de voorstelling "Het mysterie van de verdwenen Egyptische diamant" op de planken. Cristel van Hulten en Norain Kuijs regisseren de oudere jeugd en zij laten het stuk "Assepoes Inc." zien. 
Cristel wist al vanaf haar vijfde dat ze wilde acteren en na bij verschillende theaterclubs te hebben gespeeld is ze 10 jaar geleden bij ONS begonnen. Inmiddels speelt ze met veel plezier bij ONA, een hechte en gezellige groep, aldus Cristel. En sinds dit jaar regisseert ze samen met Norain de oudste jeugd van ONS. "Ik vind het heel leuk om tijdens de wekelijkse repetitie hun verhalen aan te horen. En ik geniet ervan om te zien dat hun talent zich ontwikkelt", vertelt Cristel enthousiast. Ze geniet ervan om haar passie voor theater met anderen te delen en de jeugdspelers te helpen hun eigen stem te vinden. Cristel hoopt daarom dat er veel publiek in de zaal zit, zodat iedereen kan genieten van de toppers van het jeugdtoneel. 
De voorstellingen vinden plaats op zaterdagavond 2 november om 19.30 uur en zondagmiddag 3 november aanstaande om 14.30 uur in de theaterzaal van De Voorste Venne in Drunen. U kunt dan genieten van twee verschillende toneelstukken. Kaartjes zijn te koop via de website www.toneelverenigingona.nl. Ook zijn op donderdagavond 24 en 31 oktober tussen 19.30 en 20.15 uur kaartjes te koop in de hal van De Voorste Venne. Op 2 en 3 november kunt u vanaf een half uur voor aanvang van de voorstellingen ook nog kaartjes kopen.