Kaarten bij KBO Elshout in D'n Elshof

10 apr , 12:35 Nieuws
kaarten 22 sept 5 kopie
Op de tweede en vierde vrijdag van de maand is er bij KBO Elshout kaarten en zo ook op vrijdag 12 april worden de kaarten weer geschud voor de liefhebbers in d’n Elshof in Elshout. Welk spel wordt er gespeeld? Rikken en Jokeren.
Vanaf 19.00 uur is de zaal open en krijg je door loting je plaats toegewezen. Je betaald € 2.50 om mee te doen en daarvoor krijg je een kopje koffie/thee. En als je geluk hebt val je ook nog in de prijzen van die avond.
De score wordt bijgehouden zodat aan het eind van het seizoen de beste speler/ster bekend gemaakt kan worden. Er wordt wel fanatiek gespeeld want iedereen wil winnen maar zeker niet met het mes op tafel. Kom eens een keertje meespelen.
Het kaarten is evenals het kienen een activiteit van KBO. En om hieraan mee te doen hoef je geen lid te zijn. Maar lid worden heeft alleen maar voordelen want je kunt deelnemen aan heel veel leuke activiteiten zoals je kunt lezen verderop in dit bericht Een lidmaatschap kost € 28.- per jaar alleen…… als nieuw lid zijn de eerste drie maanden gratis en daarna betaal je naar verhouding van het aantal maanden wat nog over is in dat kalenderjaar ( een lidmaatschap loopt van januari tot januari)
Maar weet je eigenlijk wel wat je allemaal krijgt voor die € 28. – per jaar wat een lidmaatschap kost? En eigenlijk kost dat lidmaatschap maar drie euro want je krijgt bij veel zorgverzekeraars 25 euro terug van je lidmaatschap. Nou, je mag deelnemen aan alle activiteiten en dat zijn er veel. Minstens iedere maand wel één. Zoals bv een workshop of excursie
Er zijn een aantal keren per jaar etentjes en er worden bloemstukjes gemaakt tegen de feestdagen. Wat denk je van de fietstocht op de eerste maandagmiddag en de derde woensdagochtend van de maand van maart tot november. Kaarten en kienen twee maal per maand. Je krijgt maandelijks een nieuwsbrief en het blad ONS met daarin veel koopjes en tips. Korting krijg je op vertoon van je ledenpas bij verschillende winkels in de gemeente Heusden.
Een paar keer per jaar krijg je een aanvulling op het Beleef, Doe en Leesboek wat alleen in Elshout uitgegeven wordt. En dan is er ook nog de website, goed gevuld met foto’s en verslagen van alle activiteiten die al georganiseerd zijn. Daarop vind je ook de activiteitenkalender zodat je alvast kunt zien wat er in de komende maanden te doen is.
En elk nieuw lid krijgt een presentje! Je ziet het, er zijn alleen maar voordelen om lid te worden. Geef je op via de website https://www.kbo-elshout.nl/ en je doet gelijk vanaf dag één al mee.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail