Koekjes bakken door Zonnebloem afdelingen

22 sep , 9:34 Nieuws
zonnebloem 1
Omroep MAX heeft opnames gemaakt van de kookworkshop koekjes bakken door de Zonnebloem afdelingen van St. Michielsgestel, Tilburg en Drunen-Elshout.
De winnares van “Heel Holland Bakt 2020” te weten Anouk Gloudemans hield 18 september in de kookstudio in Waalwijk een kookworkshop koekjes bakken. Er werden TV-opnames gemaakt door Omroep MAX en zal worden uitgezonden in het kader van de Zonnebloemweek in de week van 7 – 12 oktober bij Tijd voor Max tussen 17:00 en 18:00 uur.
Zes gasten maakten en bakten de koekjes  o.l.v. Anouk en vier vrijwilligers. De opdracht was het maken van chocolade noten  koekjes.  Het was een erg gezellige middag met een  heerlijk resultaat van de gebakken koekjes.  Iedereen kreeg nog een doosje gevuld met  deze koekjes mee naar huis.
De deelnemers werden geïnterviewd en op de vraag wat de Zonnebloem hen bracht, gaf  iedereen een eensluidend antwoord. De verbinding met lotgenoten en de  gezelligheid met elkaar.  Voor wat betreft de activiteiten, het vertrouwen  dat alles goed geregeld is voor mensen met  een fysieke beperking en dat er de  vrijwilligers voor je klaar staan.
Hoe mooi is het om als vrijwilliger deze mensen te helpen, met ze te praten, met ze op pad te gaan, wat leuks voor ze te organiseren, zodat ze zich niet eenzaam gaan voelen.
Wij als afdeling Drunen-Elshout, maar ook andere afdelingen komen nog vele vrijwilligers tekort. Neem contact met ons op en wordt vrijwilliger bij een goed georganiseerde landelijke vereniging die zich inzet voor alle mensen met een fysieke beperking.