Landmarkt Haarsteeg: Een succesvolle viering van lokale cultuur en ambacht

jun 23 , 17:07 Nieuws
wg4 6546
Op het plein rond de Lambertuskerk en cafetaria Het VerBonth vond zondag de derde editie van de Landmarkt plaats, van 12:00 tot 16:00 uur. Het organiserend comité had wederom alles op alles gezet om een gezellige en originele markt neer te zetten, en met succes. De bezoekers werden getrakteerd op zonnig weer en een divers aanbod van lokale producten en activiteiten.
De markt bood een breed scala aan kramen en demonstraties die een breed publiek wisten te trekken. Bezoekers konden genieten van creatieve hebbedingen, brocante spulletjes, Bourgondische streekproducten en ambachtelijke goederen. Voor wie zelf de handen uit de mouwen wilde steken, waren er mogelijkheden om creatieve talenten te ontdekken en workshops te volgen.
Vakmensen gaven demonstraties op het gebied van groendecoraties en ambachten. De koudegrond-boeren waren ook goed vertegenwoordigd en deelden hun kennis en producten met het publiek. De Jeu de Boules-vereniging verzorgde een workshop, terwijl toneelvereniging Ernst en Luim een voorstelling voor kinderen gaf, wat voor veel enthousiasme zorgde onder de jongste bezoekers.
Oude tractoren stonden als decorstukken opgesteld, wat niet alleen de landbouwliefhebbers, maar ook veel nieuwsgierige bezoekers aantrok. Het Zeemanskoor “Deining” zorgde voor een muzikale noot, wandelend over de markt en uitnodigend om mee te zingen, wat bijdroeg aan de levendige sfeer.
Foto's gemaakt door Wil Gulpen
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail