Live@d'nHoek op zaterdag 28 oktober

14 okt 2023, 16:28 Nieuws
nighthawk pers
Waar een klein dorp groot in kan zijn. Op 28 oktober zal Dorpshuis d'n Hoek in Heesbeen in het teken staan van dansen, swingen, rocken en meezingen tijden Live@d'nHoek. Twee bands treden die avond afwisselend op met voor de meeste mensen bekende nummers. SUND en Nighthawk zijn beiden bands die hun muzikale sporen hebben verdiend en waarvan bandleden uit Heesbeen komen.
Dorpsvereniging
Dorpsvereniging Heesbeen en Doeveren vond dit een unieke kans om om het dorpshuis weer eens gezellig vol te krijgen en te genieten van Livemuziek. In het verleden werd dit eerder ook georganiseerd en zijn er memorabele avonden ontstaan. Dat gaat nu zeker ook gebeuren. De dorpsvereniging is een actieve vereniging die niet enkel voor de eigen inwoners activiteiten organiseert. Tijdens verschillende activiteiten is het vooral een organiserende vereniging. Denk hierbij aan de bierproeverijen en nu de muziekavonden. De vereniging heeft een mooi dorpshuis wat een knusse ambiance biedt voor dergelijke activiteiten. Een gedeelte van de opbrengst zal worden gebruikt voor onderhoud van het gebouw, zodat er nog lang activiteiten georganiseerd kunnen worden.


Sund
Sund is een uitgebreide band. Met blazers, zang, gitaar, drums en percussie zal menig podium te klein zijn. Voeg dat samen met energie en show en je hebt een mooie mix om naar te kijken en luisteren. Sowieso staat SUND bekend om de gevarieerde mix van muziekstijlen en nummers die door elkaar heen lopen. Daardoor is het altijd een verrassing wat je hoort, maar herken je het meteen. SUND repeteert wekelijks in Heesbeen en heeft zin om een keer de straat over te steken en in het dorpshuis te spelen.
Nighthawk
Live Muziek zoals het hoort is het motto van Nighthawk. Passievolle muzikanten die allemaal al een lang podiumleven achter de rug hebben. Onlangs speelden ze nog op WollukStok. Deze band laat zich omschrijven als de band van de muzikale klassiekers. Uitgebreide gitaarsolo's, vocale hoogstandjes en drijvende ritmes. Een band waarbij je niet stil kunt blijven staan. Ook al repeteert de band in Den Bosch, langs het Oude Maasje ligt een muzikale basis van deze band die Heesbeen graag een keer iets minder rustig laat zijn....


LIVE@dnHoek
Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fantastische avond. Die de (door)start is van een traditie van live muziek in Heesbeen. Goede muziek, gezellige ambiance, een fijne omgeving en betaalbare consumpties, om de sfeer er nog meer in te krijgen. De avond start om 20:00 en eindigt na het laatste akkoord van de bands. Iedereen is welkom, maar het dorpshuis heeft geen oneindige capaciteit. Dus koop je tickets vooraf. Bij de prijs is één consumptie inbegrepen en ook de servicekosten al opgenomen in de prijs, Dus achteraf geen extra kosten. Voor 10 euro kun jij erbij zijn!
Kijk op facebook bij Dorpsvereniging Heesbeen en Doeveren Of bestel meteen de tickets op: https://www.tix4all.nl/e/livednhoek-3095
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail