Pieter Vermeulen is Haorendammer van ‘t jaor 2022

26 feb 2022, 7:56 Nieuws
image00001
Organisatie Haorendam kwam samen met muziekkalpel Blaost um op, vrijdagmiddag taart ophalen (maar ook eten) bij Bakkerij Pieter Vermeulen, ter ere van d’n Haorendammer van t jaor. Elk jaar wordt er in Haorendam iemand gekozen die veel voor de gemeenschap doet of gedaan heeft. Dit jaor komt Pieter Vermeulen, deze ere titel toe! Pieter was totaal verrast en had helemaal niet in de gaten gehad dat de grote slagroomtaart voor zijn eigen feestje was.
Pieter heeft in de bakkerij altijd een luisterend oor. Het is uniek dat hij de bestelling gewoon thuis bezorgd indien iemand ziek is of ff niet zelf kan komen. Hij is iemand waar je altijd bij terecht kan. Bijzonder aandacht heeft hij voor de mensen met een beperking. Denk daarbij aan het G-team van vv Haarsteeg, truckersdag en in zijn bakkerij de mogelijkheid bieden aan mensen om het bakkers vak te leren.
De jeugd van de Lambertus bassischool is al heel wat jaren welkom in zijn bakkerij ter voorbereiding op hun 1e Heilige Communie om te leren, zien en zelf-doen brood te maken.
image00001
Echter: Echt helemaal Haorsteegs is hij niet en geboren in Knotwilgendam maar inmiddels wel een échte Haorendammer. Prinses Elma kent zijn familie al heel haar leven, de vader van Pieter kwam al bij haar ouders in de SPAR brood brengen zodat ze hier op d’n Haorsteeg al brood konden eten van Vermeulen.
Pieter is sponsor van zo ongeveer iedere vereniging in Haorendam. Ook organisatie Haorendam mag altijd rekenen op zijn hulp bij verschillende activiteiten. Lekkere toetjes en heerlijk worstenbrood. In haar1e jaor als Prinses mocht Elma in zijn bakkerij de foto’s maken voor de bode.
Organisatie Haorendam is bijzonder trots dat Pieter op dn Haorsteeg woont en hopen dat hij zich nog heel wat jaren kan blijven inzetten voor het dorp. Omdat 't mag en kan is Pieter de Haorendammer van het jaor 2022!
Na de toespraak ontving Pieter uit handen van Prinses Elma een onderscheiding en het beeldje "de Haorendammer"". Blaost um op speelde nog wat nummers en er werd gefeest onder genot van een drankje en een heerlijk stuk verse slagroomtaart, gemaakt door de plaatselijke bakker.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief.
en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk
voor agenda

< Volg HeusdenNieuws ook via

< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een