Pizzaliefhebbers opgelet: 1+1 pizza gratis bij Domino’s Drunen en Vlijmen

12 mei , 13:07 Nieuws
unnamed 2
Tot en met zondag 19 mei ontvang je de tweede pizza volledig gratis bij zowel bezorgen als afhalen. Deze actie is geldig bij de Domino’s vestigingen in Drunen en Vlijmen.
Claim je gratis pizza door de actie te selecteren in de app of via www.dominos.nl en laat het genieten maar beginnen! Deze actie is geldig op alle pizza’s (met uitzondering van actiepizza’s) en bij zowel bezorgen als afhalen. Ook doet ieder formaat pizza mee aan de actie. Kies bijvoorbeeld een Medium Chicken Kebab, Italian Four Cheese of een Large Veggi.
Extra handig: selecteer de gewenste afhaaltijd in de app zodat de pizza's op het door jou gekozen moment klaarstaan. Dit is ook mogelijk bij bestellingen die thuisbezorgd dienen te worden.


Openingstijden Domino’s Drunen
Domino’s Drunen en Vlijmen zijn 364 dagen in het jaar geopend. Op maandag en dinsdag zijn beide vestigingen geopend van 15.00 - 22.00 uur. Verder is Domino’s Drunen op woensdag t/m zondag geopend van 11.30 - 22.00 uur.
Openingstijden Domino’s Vlijmen
Op maandag, dinsdag en woensdag kun je bij Domino’s Vlijmen tussen 15.00 - 22.00 uur bestellen. De rest van de week is de pizzaketen al om 11.30 uur geopend, zodat je ook tijdens de lunch kunt genieten van een verse pizza. Domino’s Vlijmen is de gehele week geopend tot 22.00 uur, behalve op vrijdag en zaterdag. Op deze dagen zijn ze tot 23.00 uur geopend.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief.
en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk
voor agenda

< Volg HeusdenNieuws ook via

< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een