Senioren in Heusden kunnen de verkeersregels weer opfrissen

18 mei , 10:23 Nieuws
opfriscursus 1
Regelmatig worden we geconfronteerd met nieuwe verkeersborden en verkeersregels. Maar weet u eigenlijk nog wel wat de bestaande borden ook alweer betekenen? Het is ook al weer zo lang geleden dat u uw rijbewijs hebt behaald. Intussen zijn er verkeersregels veranderd en is de intensiteit van het verkeer enorm toegenomen. Daarom biedt VVN-Heusden u de kans uw kennis bij te spijkeren in een korte theoriecursus.
U krijgt weer uitgebreide informatie over de nieuwe regels en andere aanpassingen in het verkeer. Met slechts een paar uur theorie bent u weer helemaal op de hoogte van alles wat u als verkeersdeelnemer moet weten. Het theoriegedeelte is net als het kopje koffie of thee geheel gratis.
Na afloop van het theoriegedeelte kunt u zich opgeven voor een praktijkrit, die op een later tijdstip met een erkende rij-instructeur en in uw eigen auto zal worden gereden. Zonder consequenties voor uw rijbewijs kunt u dan met die rij-instructeur een proefrit maken en krijgt u eventuele opmerkingen m.b.t. uw rijstijl mee naar huis. De kosten van die proefrit bedragen voor u slechts €20 euro. De rest betaalt VVN Heusden.
De opfriscursus theorie vindt plaats op donderdag 27 juni in de Remise te Drunen. De zaal is open vanaf 13.00 uur. De cursus duurt van 13.30 – 16.00 uur
opfriscursus
In het najaar zal dezelfde cursus op donderdagochtend 17 oktober nogmaals worden gegeven in het Patronaat te Nieuwkuijk.
Indien u aan een van deze bijeenkomsten wilt deelnemen, verzoekt men u zich aan te melden bij de afdeling Heusden van Veilig Verkeer Nederland, bij voorkeur via de website: https://vvn.nl/agenda/noord-brabant/heusden/opfriscursus-verkeersregels-in-drunen
Als dat niet lukt kan het ook per e-mail ( [email protected] ) met vermelding naam, adres en telefoonnummer.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail