Seniorenschool presenteert een muziekmiddag in de Stulp

06 mrt 2022, 12:30 Nieuws
triple x
Twee jaar lang geen Ontmoetingscafé, geen gezellige zondagmiddagen, geen onderling geklets, geen loterij. Wat was het saai. Maar dat gaat veranderen, want u bent weer van harte welkom in het Seniorencafé. Zondag 13 maart is het zover. Op deze middag zal het trio Triple-X optreden, misschien bekend van de openingsdag op 8 augustus bij Abdij Marienkroon, waar zij in de tent optraden of misschien bij een Ouderenvereniging in Heusden.
Dit trio zal zeker voor een geweldige muzikale middag gaan zorgdragen. Meezingen mag, beentjes kunnen van de vloer. In de pauze gaan ze u natuurlijk verleiden deel te nemen aan onze loterij. ER zijn een aantal leuke prijzen.
Dit welkomstfeest vindt plaats in de Stulp, Admiraalsweg 100 in Drunen. De aanvang is 14.00 uur en de kosten zijn € 5,-. Voor dat bedrag krijgt u amusement, koffie/thee, een lot en natuurlijk gezelligheid. Loten zijn ook te koop (€ 1,- en 3 voor € 2,50). En misschien weet u het al, maar bent u nog nooit bij een activiteit van zomer-, winter of seniorenschool geweest en u brengt nog iemand mee die nooit deelgenomen heeft, meldt u dan aan: [email protected] met de vermelding “nieuwe deelnemer” en u mag samen gratis naar binnen. Is een van de twee nieuw dan mag deze gratis naar binnen. Wij zien uit naar deze middag, u ook?
triple x
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail