Thomas Nelom uit Drunen op Nationale Opsporingslijst

02 nov 2022, 7:55 Nieuws
thomas nelom
Het Openbaar Ministerie heeft de Drunense Thomas Johannes Nelom op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. Nelom wordt ervan verdacht iemand beschoten te hebben op een terras in de Tilburgse binnenstad in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 juni 2022.
Bij een schietincident in Tilburg, in de nacht van 11 op 12 juni 2022, ontsnapte een clubbezoeker aan de dood toen hij op het terras drie mannen ontmoette. Eén van hen schoot daar aan de Heuvelring onder tafel op het slachtoffer. De kogel raakte hem in zijn been. Sindsdien zijn twee van de drie verdachten aangehouden, maar de schutter nog niet. De politie weet wel wie hij is: Thomas Johannes Nelom uit Drunen, geboren op 23 augustus 1998.
thomas nelom
Het is goed mogelijk dat Nelom niet meer in Nederland verblijft. Mogelijk heeft hij zijn haardracht veranderd of probeert hij zich op andere manieren te vermommen. De foto op deze pagina is uit mei 2021. Let u op de vorm van Neloms ogen en oren en op het littekentje op zijn bovenlip. Heeft u een idee waar hij zich kan ophouden, meld het alstublieft; dat mag anoniem.
Ziet u Thomas Johannes Nelom ergens of weet u waar hij recent kan zijn geweest? Benader hem dan onder geen beding zelf, maar neem direct contact op met de politie. Dat kan op de volgende manieren.
tipformulierinvullen
Gezien het misdrijf kunt u ook anoniem terecht bij het team criminele inlichtingen (TCI). Een gesprek met een rechercheur van TCI is volledig anoniem. Hiervoor belt u het algemene nummer van de politie: 0900-8844 en vraagt u naar het Team Criminele Inlichtingen. De medewerker(st)er van het servicecentrum stelt u enkele gerichte vragen en helpt u dan anoniem verder. Meer informatie over deze werkwijze van TCI staat op www.politie.nl .
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail