Uniek: Toon van Falier werkt 50 jaar bij Daelmans Banket

11 jul , 15:48 Nieuws
toon van falier 1
Onlangs haalde HEMA het nieuws met een medewerker die 50 jaar in dienst was. Trots vermeldt Daelmans Banket dat ook zij een medewerker hebben die na 50-jaar dienstverband van zijn pensioen mag gaan genieten.
Op 10 juli 1974 trad Toon van Falier als 16-jarige jongen in dienst bij Daelmans Banket B.V.
Toon startte er als bijrijder en samen met een collega bracht hij de koeken naar de groothandel. Pallets bestonden er toen nog niet en de dozen koeken werden los in de vrachtwagen gestapeld. Vervolgens ging Toon naar het magazijn, en toen de productie in Nieuwkuijk was opgestart, beheerde hij het etikettenmagazijn. Daarna verruilde Toon zijn nieuwe functie als Groepsleider Inpak in 1999 in voor zijn huidige functie als Productieplanner in Nieuwkuijk. Toon werd er verantwoordelijk voor de productieplanning en het afroepen en bestellen van verpakkingsmaterialen. Een man met een groot hart voor de zaak.
Uiteraard werd dit gevierd met taart, bloemen, cadeautjes en veel (oud) collega’s die dit moment met Toon kwamen vieren.
toon van falier 2
We wensen Toon een hele fijne tijd met zijn vrouw Addy, wat ongetwijfeld zal lukken met hun hobby. Ze zijn beiden dol op rommelmarkten en staan er zelf ook geregeld door hun gezamenlijke hobby: hun jukebox. Hier zitten alleen maar singles in van de jaren 50, 60 en 70. Toon blijft zoeken naar de 45-toeren plaatjes. Zij houden zich aanbevolen mocht u nog iets thuis hebben waar u niets mee doet hoor! Zijn andere hobby’s zijn puzzelen, op vakantie gaan en wandelen.
Destijds vermelde Toon in een interne nieuwsbrief wat zijn toekomstplannen zijn: samen gezond de 100 of meer halen. We wensen het ze van harte toe! Bestuur en alle collega’s danken Toon voor zijn enorme betrokkenheid en inzet en wensen Toon en zijn vrouw Addy een hele fijne tijd toe. En ook voor daarna: ‘We are Daelmans’ en de koffie staat voor ze klaar. Met een koekje uiteraard.
Wil je net als Toon ook een leuke baan, kijk dan op www.werkenbijdaelmans.nl
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief.
en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk
voor agenda

< Volg HeusdenNieuws ook via

< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een