Van de Water Staalbouw BV nieuwe hoofdsponsor van de 2e klasser VV Nieuwkuijk

jul 10 , 11:07 Nieuws
sponsor vd water staalbouw 1
VV Nieuwkuijk heeft een aantal succesvolle seizoenen achter de rug. Met diverse periodekampioenschappen die net niet het gewenste resultaat opleverede, lukte het het afgelopen seizoen wel om het kampioenschap in de 3e klasse binnen te halen. Het komend seizoen komt Nieuwkuijk dus uit in de 2e klasse. Dan zal ook de naam van de nieuwe hoofdsponsor op de borst prijken: Van de Water Staalbouw BV.
sponsor vd water staalbouw
Merwin van de Water (l) met Michael van den Hoven (voorzitter sponsorcommissie vv Nieuwkuijk)
Van de Water Staalbouw wordt geleid door Merwin van de Water, een echte Kuijkse met een nauwe band met de club. Merwin bezoekt met regelmaat wedstrijden. Zijn kinderen voetballen ook in Nieuwkuijk. Enkele jaren geleden heeft hij de club een mooie terrasoverkapping bezorgd. Merwin van de Water: “Ik vind Nieuwkuijk nog een echte dorpsclub waar vele vrienden en kennissen samen komen om een potje voetbal te kijken, maar ook om een gezellige zondag te hebben. Het is voor mij een eer om van deze club de hoofdsponsor te mogen zijn, te meer daar mijn vader maar liefst 20 jaar voorzitter is geweest en nu ere-voorzitter is.”.
Michael van den Hoven (voorzitter sponsorcomissie): “Met Merwin hebben we als club al heel lang een band. Hij is ook al jaren lid van onze businessclub en steunt de club waar hij kan. Dat geeft veel vertrouwen voor de toekomst. Daarbij wil ik ook van de gelegenheid gebruik maken om Marc van Loon (de Wit Eindverpakkingssystemen) te bedanken voor de afgelopen 4 jaar dat hij onze hoofdsponsor was”.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail