Zeer geslaagde avond met de Wiellander Muzikanten

mrt 16 2023, 9:22 Nieuws
wiellanders 10 jpg
Al meer dan twintig jaar organiseren De Zandley en de Zonnebloemafdeling Drunen-Elshout een ontspanningsavond. Afgelopen dinsdag, 15 maart, werd deze activiteit weer gehouden. Al heel vroeg stroomde de aula van de Zandley helemaal vol en om 19.00 uur waren alle stoelen bezet. De muzikanten namen de bezoekers mee naar verschillende landen waar de Egelander muziek vandaan komt.
Via o.a. Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië kwamen we terug in ons eigen land en zelfs in Brabant. De muzikanten bespeelden met verve hun instrumenten, waarbij hun individuele talenten meerdere keren aan bod kwamen. Op een uiterst deskundige wijze werd telkens een stukje informatie gegeven over het muziekstuk dat gespeeld werd. Bij verschillende nummers werd genoten van de mooie zangstem.
wiellanders 6 jpg
De bewoners en gasten genoten met volle teugen en ondersteunden de muzikanten met handgeklap en applaus. De vele vrijwilligers zorgden ervoor dat alle mensen op tijd koffie, thee met iets lekkers en natuurlijk een hapje en drankje kregen. Toen rond 21.30 uur het programma afgesloten werd, was het voor de meeste gasten de hoogste tijd om hun bed op te zoeken.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail