Zesde keer Heusden Langstraat Rally 16.000 opgehaald voor het goede doel

mei 27 , 9:14 Nieuws
wg4 4214 c2024 wil gulpen fotografie
54 oldtimers of bijzondere auto’s gingen af gelopen zondag 26 mei vroeg op pad door fraaie binnenwegen van Brabant. Voor de zesde keer organiseerden de twee Lionsclubs uit Drunen-Langstraat en uit Heusden met 40 vrijwilligers de oldtimers rally. De opbrengst voor het goede doel was vrij hoog. 15000 euro werd uitgereikt aan vertegenwoordigers van Dream4Kids. En 1000 euro aan de culturele talkshow HIER uit Drunen.
Dit keer was de start in Cromvoirt bij de Guldenberg. In Club Acapella werden de deelnemers geïnstrueerd over de route en welke hindernissen ze eventueel zouden kunnen tegenkomen.
Voor het eerst werd er ook pechhulp geboden door Classic Paradise uit Nederhemert. Ook nieuw deze keer was dat een equipe de auto kon laten uitlijnen door uitlijnspecialist Van der Velden uit Elshout. De winnaar van deze prijs rijdt daarna extra comfortabel en bespaart benzine en banden. Er is deze keer ook nagedacht over het milieu-impact van het auto evenement. Het is dan ook de eerste rally in Nederland met een mileustatement. Er wordt namelijk gecompenseerd bij Trees for All door het planten van bomen
wg4 3810 c2024 wil gulpen fotografie
Dream4Kids
Ieder equipe droeg 50 euro bij aan Dream4Kids. Deze organisatie realiseert voor kinderen die een trauma hebben opgelopen als gevolg van een nare gebeurtenis in hun leven een op maat gemaakte Droomdag. De totale donatie kwam grotendeels van de sponsororen, die gul gaven voor dit hartverwarmende goede doel. Hopelijk kunnen door het grote bedrag dat is vergaard door de organisatie van de rally van de Lions veel droomdagen worden georganiseerd.


Foto's zijn gemaakt door Wil Gulpen en voor nog meer foto's kijk hier
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief.
en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk
voor agenda

< Volg HeusdenNieuws ook via

< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een