Zonnebloem picknick bij tennisvereniging “Achter de Bogen” in Drunen

18 aug , 17:13 Nieuws
zonnebloem
Een jaarlijkse traditie van tennisvereniging “Achter de Bogen” om de gasten van de Zonnebloem afdeling Drunen-Elshout uit te nodigen voor een “picknick”. Met hulp van de vrijwilligers worden de gasten lekker verwend.
                                                                               
Vijftien augustus was het weer  zover. 52 Zonnebloemgasten  hadden een super dag en  werden door de tennisclub samen met 10 vrijwilligers van  de afdeling letterlijk in het  zonnetje gezet.  Ze gingen allemaal in de  schaduw van het overdekte terras naast de tennisbanen  zitten, waar ook de rollators geparkeerd konden worden.
Om half elf werden ze welkom geheten en kregen ze koffie/thee met een plak cake. Vanwege het warme weer werden ze extra voorzien van water en andere frisdranken. Als lunch werd er eerst een heerlijke soep rond gedeeld door een aantal vrijwilligers, terwijl de rest de broodjes kroket en frites voorbereidden. Ze lieten het zich allemaal weer smaken.
De lunch werd afgerond met een lekker ijsje en advocaat met slagroom voor de liefhebbers. Als slotstuk volgde nog een loterij met zeer veel prijsjes en iedereen ging om kwart over drie met een voldaan gevoel huiswaarts.
De reacties waren weer: “heel graag voor herhaling vatbaar” en dank aan de tennisclub.