Nu & Morgen week 5 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 5 aan  en het archief aan van de laatste vijf weken.

In week 5 met o.a Jeugdburgemeesters in actie, help mee eenzaamheid voorkomen, economische agenda, aanleggen waterberging, landelijke ‘Opschoondag’, Enquête huisvesting arbeidsmigranten, disco zwemmen, commissie bezwaarschriften en bekendmakingen.

Jeugdburgemeesters in actie
Afgelopen weekend kwamen de twee nieuwe Jeugdburgemeesters Noah Klerkx en Eefje van Wezel elkaar op een bijzondere manier tegen. Ze stonden namelijk als rivalen tegenover elkaar op het handbalveld. Eefje wist uiteindelijk de wedstrijd te winnen met haar team.

Help mee eenzaamheid voorkomen
Eenzaamheid is een probleem waar ook inwoners uit de gemeente Heusden steeds vaker mee te maken hebben. Vaak betreft het ouderen die door het wegvallen van hun naasten er alleen voor komen te staan, maar ook jongeren voelen zich vaker eenzaam. Voor de gemeente was dat reden om samen met een aantal partners een plan tegen eenzaamheid in Heusden op te stellen.

Economische agenda
Nu worden alle ondernemers uitgenodigd voor een gezamenlijke bijeenkomst op maandag 3 februari bij Partycentrum Wijnand van Delft in Drunen.

Aanleggen waterberging
Het Waterschap Aa & Maas legt langs de Spoorlaan in Drunen een waterberging aan. In deze waterberging wordt bij hevige regenval water tijdelijk opgevangen om wateroverlast op het bedrijventerrein Groenewoud en in Drunen te voorkomen.

Landelijke ‘Opschoondag’
Op zaterdag 21 maart maken we samen onze gemeente weer schoon! Jong en oud, verenigingen en bedrijven, iedereen is welkom om zwerfafval op te ruimen.

Enquête huisvesting arbeidsmigranten
Vul jij de enquête in? Dit kan nog t/m 2 februari. Ga naar www.heusden.nl om jouw mening door te geven

Disco zwemmen
Heb jij zin om met je vrienden gezellig een avondje te gaan zwemmen? Op zaterdag 15 februari kun je weer van 19:00 tot 20:30 uur komen discozwemmen tijdens de Schuimparty in Die Heygrave

Commissie bezwaarschriften
De onafhankelijke commissie bezwaarschriften houdt op dinsdagmiddag 4 februari 2020 een hoorzitting. Tijdens deze hoorzitting worden drie bezwaarschriften behandeld, die zijn gericht tegen:

Nu & Morgen week 05-2020 Nu & Morgen 29 januari 2020
Nu & Morgen week 04-2020 Nu & Morgen 22 januari 2020
Nu & Morgen week 03-2020 Nu & Morgen 15 januari 2020
Nu & Morgen week 02-2020 Nu & Morgen 8 januari 2020
Nu & Morgen week 01-2020 Nu & Morgen 2 januari 2020

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties