Nu & Morgen week 9 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 9 aan  en het archief aan van de laatste vijf weken.

In week 9 met o.a Carbidschieten, Timmeren maar, Landelijke Opschoondag, Werk aan de winkel, Het Groene Woud, Drie ‘snelle banen’, Openbare informatie en Bekendmakingen,

Carbidschieten
Vorige week dinsdag heeft de gemeenteraad een besluit genomen over het beleid over het afsteken van vuurwerk en het carbidschieten. De regels rond carbidschieten tijdens de jaarwisseling blijven onveranderd. Over het gebruik van vuurwerk zijn landelijk nieuwe regels bepaald, in Heusden worden geen aanvullende maatregelen getroffen.

Timmeren maar
Kinderen van de buitenschoolse opvang “BSO Sport Kids” van Mikz Kinderopvang zijn druk in de weer geweest met hamers, spijkers en hout. Zij timmerden, samen met vrijwilligers van de natuur- en milieuvereniging gemeente Heusden, nestkastjes voor vogels.

Landelijke Opschoondag
Kom jij ook in actie tegen zwerfafval? Ga de lente schoon van start en meld je vóór 6 maart 2020 aan! en meld je snel aan.

Werk aan de winkel
Van maandag 2 maart tot en met vrijdag 20 maart 2020 is de Lipsstraat in Drunen voor een gedeelte afgesloten in verband met werkzaamheden van netbeheerder Enexis.

Het Groene Woud
Voel jij je betrokken bij jouw omgeving en heb je ideeën over hoe je die omgeving nog mooier, aantrekkelijker of leefbaarder kunt maken? Kom dan naar de thema-avond van Nationaal Landschap Het Groene Woud op dinsdag 7 april 2020.

Drie ‘snelle banen’
De snelle zwemmers krijgen in het wedstrijdbad van Die Heygrave vrij baan! Kom jij ook jouw persoonlijk record verbeteren?

Openbare informatie
Komende week vergaderen de raadsleden van Heusden in het gemeentehuis in Vlijmen. De vergaderingen zijn openbaar en starten om 19.30 uur. Je bent van harte welkom!

Nu & Morgen week-09-2020 Nu & Morgen 26 februari 2020
Nu & Morgen week-08-2020 Nu & Morgen 19 februari 2020
Nu & Morgen week-07-2020 Nu & Morgen 12 februari 2020
Nu & Morgen week 06-2020 Nu & Morgen 5 februari 2020
Nu & Morgen week 05-2020 Nu & Morgen 29 januari 2020

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties