Nu & Morgen week 20 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 20 aan en het archief aan van de laatste vijf weken.

In week 20 aandacht voor versoepeling maatregelen kabinet, Geerpark, een groene gemeente, gewijzigde ophaaldagen afval, aangepaste openingstijden gemeentehuis en de bekendmakingen

Versoepeling maatregelen kabinet
Sinds maandag 11 mei zijn we een volgende fase ingegaan in het onder controle krijgen van het coronavirus. In Heusden kunnen we elkaar vanaf 11 mei iets meer ruimte geven. Dat deze versoepeling nu kan, is mogelijk geworden door de inzet van ons allen. Doordat wij ons aan de richtlijnen houden die wij vanuit het RIVM hebben gekregen. Maar we zijn er nog niet. Het virus is nog niet onder controle.

Geerpark
Wie interesse heeft in een van de fraaie woningen of kavels in Morgenrood of Tot Morgen die onlangs in de (voor)verkoop zijn gegaan, zou ongetwijfeld een bezoek brengen aan de woonmarkt in Geerpark op zaterdag 16 mei. Nu dat fysiek vanwege de coronacrisis niet mogelijk is, draaien wij het om: we komen online naar jou toe!

Een groene gemeente
Heusden is een gemeente met veel groen in en rondom de elf kernen. De groene omgeving is een onderdeel van het karakter van Heusden en draagt bij aan de biodiversiteit en leefbaarheid in de gemeente

Gewijzigde ophaaldagen afval
Op donderdag 21 mei, Hemelvaart, wordt er geen afval opgehaald. Dit doen we op zaterdag 23 mei. Ook op maandag 1 juni, 2e Pinksterdag, wordt er ook geen afval opgehaald. Dit doen we op zaterdag 30 mei.

Aangepaste openingstijden gemeentehuis
Ons doel blijft om de dienstverlening tijdens de Coronacrisis zo lang mogelijk zo normaal mogelijk te laten plaatsvinden.

Bekendmakingen zie Nu & Morgen 13 mei 2020

Nu & Morgen week-19-2020 Nu & Morgen 6 mei 2020
Nu & Morgen week-18-2020 Nu & Morgen 29 april 2020
Nu & Morgen week-17-2020 Nu & Morgen 22 april
Nu & Morgen week-16-2020 Nu & Morgen 15 april 2020
Nu & Morgen week-15-2020 Nu & Morgen 8 april

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties