Nu & Morgen week 28 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 28 aan en het archief aan van de laatste vijf weken.

In week 28 aandacht voor uitreiken Koninklijke onderscheidingen, maakt het inbrekers niet te makkelijk, is jouw pdm-afval recycleklaar, aangepaste openingstijden, zorgen over geld, werken bij Heusden, nieuwe website, kampioensboom en bekendmakingen.

Uitreiken Koninklijke Onderscheidingen
Tijdens de jaarlijkse lintjesregen op 24 april 2020 werden acht inwoners van onze gemeente telefonisch verrast met een Koninklijke Onderscheiding. Vanwege het coronavirus kon de burgemeester de bijbehorende versierselen niet opspelden.

Maakt het de inbrekers niet te makkeijk
De zomerperiode is een fijne tijd waarin veel mensen op vakantie zijn of een dagje uit gaan. Het is ook de tijd waarin veel inbrekers toeslaan,
omdat ze weten dat bewoners van huis zijn of omdat ze een raam open zien staan. Om een inbraak te voorkomen zijn er diverse tips.

Is jouw pdm-afval recycleklaar
Gebruikte plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken zijn waardevol. Hoe beter jij ze scheidt, hoe meer verpakkingen een tweede leven krijgen. Dus slurp, schud, knijp en smul het laatste restje eruit, druk ze plat en gooi ze los in de goede bak of zak. Zo zijn ze recycleklaar!

Aangepaste openingstijden
Gemeentebalie en Bijeen in Drunen hebben in de zomervakantie aangepaste openingstijden.

Zorgen over geld
Door de coronacrisis kun je zomaar minder geld te besteden hebben. Misschien maak je je zorgen of je alles nog wel kunt betalen. Een betalingsachterstand is zo ontstaan. Aarzel niet om direct advies te vragen of hulp te zoeken!

Werken bij Heusden
Gezocht: Plaatsvervangend griffier/commissiegriffier voor (32 uur per week)

Nieuwe website Heusden
Hierdoor is de website een stuk overzichtelijker en kun je informatie sneller terugvinden. Zie je iets wat niet klopt of wat nog
niet werkt? Laat het ons weten via [email protected]

Kampioensboom
Rowdy van Son mocht op woensdag 1 juli zijn kampioensboom onthullen vanwege zijn vierde wereldtitel ‘gekweekte vogels’. De boom staat bij de speeltuin aan de Borredreef in Vlijmen. Heusden eert zijn sport-wereldkampioenen met een blijvend geschenk: een heuse kampioensboom. Hoewel het hier niet om een wereldkampioenschap in de categorie sport gaat, heeft het gemeentebestuur voor de geweldige prestatie van Rowdy graag een uitzondering gemaakt nu het zijn vierde wereldtitel in successie betreft.

Bekendmakingen zie Nu & Morgen 8 juli 2020

Nu & Morgen week-27-2020 Nu & Morgen 1 juli 2020
Nu & Morgen week-26-2020 Nu & Morgen 24 juni 2020
Nu & Morgen week-25-2020 Nu & Morgen 17 juni 2020
Nu & Morgen week-24-2020 Nu & Morgen 10 juni 2020
Nu & Morgen week-23-2020 Nu & morgen 3 juni 2020

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties