Nu & Morgen week 33 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 33 aan en het archief aan van de laatste vijf weken.

In week 33 ( in week 31 en 32 was er geen Nu & Morgen i.v.m. vakantie) aandacht voor Kom ook in actie op zaterdag 19 september, In thuisquarantaine bij aankomst in Nederland, Zwemmen in openbaar water, Stimuleringsregeling landschap en bekendmakingen

Kom ook in actie op zaterdag 19 september
Zaterdag 19 september is het World Clean Up Day. De in maart geplande Landelijke Opschoondag kon vanwege corona niet doorgaan. De World Clean Up Day is een mooie dag om alsnog een opschoonactie te organiseren. Evenals andere jaren hopen we dat ook in de gemeente Heusden op verschillende plaatsen bewoners zwerfafval gaan opruimen. Jong en oud, verenigingen, sportclubs, … iedereen is welkom! De World Clean Up Day is een landelijk initiatief dat in Heusden wordt georganiseerd door de gemeente Heusden.

In thuisquarantaine bij aankomst in Nederland
Voorkom vervelende verrassingen op reis. Check vóór vertrek alle risico’s en andere belangrijke informatie in het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Zwemmen in openbaar water
Met deze hoge zomerse temperaturen is er niets lekkerder dan het nemen van een verkoelende duik in het water. Wist je dat je niet overal zomaar het water in kunt duiken?

Stimuleringsregeling landschap
Houtsingels, bomenrijen, knotbomen, kruidenranden, natuurvriendelijke oevers en wandelpaden over boerenland. Het zijn voorbeelden van kenmerkende elementen in het Brabantse landschap. Met de ‘Stimuleringsregeling Landschap’ willen provincie, gemeenten en waterschappen in Brabant landschapsbeheer door particuliere grondeigenaren stimuleren. Ook wij doen weer mee! Sinds 16 juli is deze regeling weer beschikbaar.

Bekendmakingen zie Nu & Morgen 12 augustus

Nu & Morgen week-30-2020 Nu & Morgen 22 juli
Nu & Morgen week-29-2020 Nu & Morgen 15 juli 2020
Nu & Morgen week-28-2020 Nu & Morgen 8 juli 2020
Nu & Morgen week-27-2020 Nu & Morgen 1 juli 2020
Nu & Morgen week-26-2020 Nu & Morgen 24 juni 2020

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties