Nu & Morgen week 35 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 35 aan en het archief aan van de laatste vijf weken.

In week 35 aandacht voor World clean Up day, weer naar school, ontwerpbeleid huisvesting, openbare laadpaal, aankondiging openbare informatie vergadering en bekendmakingen.

World Clean Up day
Zaterdag 19 september 2020 is het World Clean Up Day Help jij mee om samen met buren, familie, vrienden of bijvoorbeeld een sportclub zwerfafval op te ruimen? Iedereen kan meedoen!

Weer naar school
De scholen in Brabant zijn deze week weer begonnen. Omdat de schoolvakanties voorbij zijn wordt het weer drukker op de weg. Even wennen zo na de rust van de vakantie, dus houd daar rekening mee. Pas je snelheid aan en wees alert op de eventuele onverwachte bewegingen van de jonge fietsers.

Ontwerpbeleid huisvesting
Het college heeft op 7 juli jl. ingestemd met het ontwerpbeleid voor de huisvesting van arbeidsmigranten in onze gemeente. Met het beleid wil het college voorzien in goede, gespreide en voldoende huisvesting voor arbeidsmigranten op korte afstand van het werk en tegelijkertijd zorgen dat een goed woon- en leefklimaat voor zowel inwoners als arbeidsmigranten gewaarborgd blijft.

Aankondiging openbare informatie vergaderingen
Op dinsdag 1 september en woensdag 2 september 2020 vergaderen de raadsleden van Heusden. De vergaderingen zijn te volgen via de livestream op www.heusden.nl en starten alle dagen om 19.30 uur

Bekendmakingen zie Nu & Morgen 26 augustus

Nu & Morgen week-34-2020 Nu & Morgen 19 augustus
Nu & Morgen week-33-2020 Nu & Morgen 12 augustus
In week 31 en 32 geen Nu & Morgen i.v.m. vakantieperiode
Nu & Morgen week-30-2020 Nu & Morgen 22 juli
Nu & Morgen week-29-2020 Nu & Morgen 15 juli 2020

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties