Nu & Morgen week 46 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 46 aan en het archief aan van de laatste vijf weken.

In Nu & Morgen van week 46 aandacht voor vlotte verkoop in Geerpark, hoe corona mijn leven op z’n kop zet, een ingetogen herdenking, gratis mondkapjes voor Heusdenpas-houders, raadvergaderingen en plastic niet in gft-kliko.

Vlotte verkoop in Geerpark
Geerpark zorgde de afgelopen maanden weer voor veel blije gezichten. Meer dan 100 toekomstige bewoners vonden er hun droomhuis of grond om dit zelf te bouwen. Begin mei gingen 86 woningen en 26 kavels in deelgebieden Morgenrood en Tot Morgen in de verkoop. In korte tijd was het gros hiervan verkocht of gereserveerd. Donderdag 5 november 2020, volgde de laatste woning

Hoe corona mijn leven op z’n kop zet
Toen het kabinet in maart rigoureuze maatregelen aankondigde om het corona-virus te lijf te gaan, moesten veel ondernemers de deuren van hun zaak sluiten. Dat gold ook voor fitnesscentrum Total Fit in Vlijmen. Eigenaren Jan-Maarten van Helvoort en Sjon Oremans kijken terug op een roerige periode en hopen dat hen deze een tweede keer bespaard blijft.

Een ingetogen herdenking
Op woensdag 4 november vond er, als gevolg van de corona-maatregelen, een ingetogen herdenking plaats van de stadhuisramp in vesting Heusden.

Gratis mondkapjes voor Heusdenpas-houders
Alle inwoners met een HeusdenPas of KindPas van 12 jaar en ouder hebben twee gratis mondkapjes per persoon in de brievenbus gehad. Op veel plekken in
Nederland wordt het gebruik van een mondkapje dringend geadviseerd of is het verplicht vanwege het Coronavirus. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich zo goed mogelijk kan beschermen tegen het Coronavirus, ook als de aanschaf van mondkapjes misschien te duur is. De mondkapjes zijn uitwasbaar en daarmee duurzaam.

Raadsvergaderingen
Op donderdag 12 november 2020 vergadert de raad van de gemeente Heusden. Op de agenda staat de Begroting 2021. De raadsvergadering start om 17.00 uur.

Plastic niet in gft-kliko
Regelmatig worden er in de groene kliko’s voor groente- fruit en tuinafval plastic zakken aangetroffen. Wist je dat de meeste plastic zakken niet composteerbaar zijn? Alleen plastic zakken met het kiemplantlogo mogen in de groene gft-kliko

Bekendmakingen en Commissie Bezwaarschriften zie Nu & Morgen 11 november

Nu & Morgen week-45-2020 Nu & Morgen 4 november
Nu & Morgen week-44-2020 Nu & Morgen 28 oktober
Nu & Morgen week-43-2020 Nu & Morgen 21 oktober
Nu & Morgen week-42-2020 Nu & Morgen 14 oktober
Nu & Morgen week-41-2020 Nu & Morgen 7 oktober

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

Reacties